in

Jurnalistă de la televiziunea rusă: „O rachetă Satan peste Torino”

Știri Italia – Jurnalista rusă Yuliya Vityazeva, aliniată cu pozițiile Kremlinului, a cerut o „rachetă Satan peste Torino” în timpul concursului Eurovision, câștigat de trupa ucraineană Kalush Orchestra.

„O rachetă Satan peste Torino”

„Ar fi nevoie de o rachetă Satan peste Torino”: cu aceste cuvinte, publicate pe contul său de Telegram, jurnalista rusă Yuliya Vityazeva a cerut distrugerea „cu o rachetă Satan ”a sălii Pala Alpitour unde s-a desfășurat Eurovision Song Contest, câștigat de trupa ucraineană Kalush Orchestra.

Jurnalista a fost invitată recent la talk-show-uri italiene, cum ar fi “Diritto e Rovescio” realizată de Paolo Del Debbio pe Rete 4 sau „Dimartedì” realizată de Giovanni Floris pe canalul La7, scrie nextquotidiano.it.

Mesaj amenințător al jurnalistei ruse Yuliya Vityazeva pe Telegram

Nu a fost singura reacție de la Moscova legată de festivalul Eurovision. Printre reacțiile Moscovei la eveniment, de la care cântăreții ruși au fost excluși în prealabil, s-a numărat și un anunț al unui colectiv de hackeri pro-Kremlin de a acționa asupra difuzării concursului și de a opri răspândirea acesteia: un atac nereușit, se pare, deoarece evenimentul a fost un succes european și a fost văzut și în Statele Unite.

Draghi, huiduit de mulțimea furioasă la Napoli: „Nu armelor în Ucraina” – VIDEO

După victoria Ucrainei, deputatul rus Boris Chernyshov a scris pe Telegram: „Toată lumea se aștepta și știa rezultatul dinainte. Acest lucru este normal în canel culture (cultura anulării). De ce nu s-au pus în genunchi ceilalți artiști? Ucraina este noul Black Lives Matter”.

Alte reacții din Rusia la victoria Ucrainei la Eurovision

Și în timp ce ideea autarhică de a înființa o versiune rusă a Eurovision Song Contest câștigă teren la Moscova, pe site-ul ziarului AiF, un editorial al jurnalistului Vladimir Polupanov descrie competiția drept „falsă” și „plictisitor de politizată”. „Miroase a mlaștină putrezită”, spune acesta, și „aproape niciunul dintre câștigători, cu excepția lui Abba, nu au devenit vedete mari”.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zakharova, a criticat Orchestra Kalush: „Fără victoria Ucrainei la Eurovision, imaginea a ceea ce s-a întâmplat cu această țară nu ar fi fost completă.

Costume naționale și instrumente muzicale naționale, două Babe Jaghe (vrăjitoarea de basm în țările din Est) pe frânghii, break dance și urlete despre Azovstal. Toate acestea cu Europa aplaudandu-si pe picioare. Să lăsăm cortina să cadă”.

Pentru deputata și fosta actriță Yelena Drapeko „Eurovisionul a încetat de mult să mai fie un concurs de muzică, totul este o acțiune politică în care interpretarea artiștilor nu este relevantă pentru victorie”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.7]
Francesca Tuscano moartă din cauza vaccinului

Italiancă de 32 de ani moartă din cauza vaccinului, despăgubire de stat de 77.000 de euro

despagubiri vaccin italia

Italia, DESPĂGUBIRI de 77.468 de euro rudelor unei femei care a decedat din cauza reacției la vaccinul Corona