in

Le-a dat o lecție italienilor din Brindisi, român apreciat de locuitori și autorități, care au doar cuvinte de laudă

Un român de 25 de ani, care locuieşte în Brindisi, regiunea Apulia, a devenit un adevărat exemplu pentru locuitori, iar aceștia au doar cuvinte de laudă pentru compatriotul nostru. El a curățat un pasaj subteran, plin de excremente și alte mizerii, deși această obligație era a primăriei.

Bărbatul este văzut acolo în fiecare dimineața și după-amiaza. El preferă să rămână anonim, în speranța că exemplul său va fi un avertisment pentru cei care au transformat pasajul în canalizare. Românul a fost numit Giovanni şi în curând va deveni tată.

Pasajul subteran de pe via Via Appia din comuna Brindisi, regiunea Apulia, a fost curăţat de românul de 25 de ani. Mirosul excrementelor și a urinei era insuportabil, de aceea mulţi evitau pasajul subteran. Însă, de câteva zile, trecătorii sunt surprinşi de faptul cum arată vechea pasarelă de pe Via Appia, scrie brindisireport.it.

Sutele de locuitorii din Brindisi care ajung în centru, pe jos, apreciază mult această inițiativă. Locuitorii povestesc că, săptămâna trecută, podeaua era plină de fecale și gunoaie, acum însă totul este curat.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

”Bamboccioni” din Italia nu mai au dreptul automat la sprijin financiar din partea părinților: ”Copilul (adult) trebuie să caute în mod activ un loc de muncă”

Româncă din Sicilia, amenințată de fostul iubit: „Te desfigurez cu acid, te omor!”