in

Româncă din Sicilia, amenințată de fostul iubit: „Te desfigurez cu acid, te omor!”

Carabinierii de la unitatea din Modica, provincia Ragusa, l-au arestat pe N.R., un cetățean român de 33 de ani, care locuiește în localitatea citată de câțiva ani, pentru persecutarea și amenințarea cu moartea a fostei sale partenere de viață.

Fosta iubită a bărbatului a depus o plângere la carabinieri și aceștia au luat imediat măsuri. Femeia a declarat că în lunile de carantină a fost victima unor agresiuni, insulte și amenințări cu moartea din partea bărbatului, astfel încât s-a mutat imediat ce autoritățile au relaxat restricțiile.

Bărbatul ajunsese să o amenințe că-i va desfigura fața cu acid și că o va ucide chiar și în public, cauzându-i tinerei o stare de anxietate și îngrijorare.

Carabinierii, după ce au primit plângerea victimei, s-au postat lângă casa unde bărbatul s-a dus miercuri seară, 19 august, cu intenția de a o agresa pe româncă.

La vederea militarilor, românul a început să o insulte pe femeie. Deja după-amiază se dusese la casa fostei sale partenere și a distrus lucruri într-o izbucnire incontrolabilă de furie. Apoi i-a trimis mai multe mesaje audio cu amenințări foarte grave cu moartea.

Agresorul a fost blocat și plasat în arest la domiciliu, la ordinul procurorului, în așteptarea procesului, informează Giornale di Sicilia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Le-a dat o lecție italienilor din Brindisi, român apreciat de locuitori și autorități, care au doar cuvinte de laudă

Alte numiri fără noimă la Departamentul Românilor de Pretutindeni: ”Am dori să citim CV-ul doamnei Neacșu”