in

Lecce, bărbat de 54 de ani (perfect sănătos) moare după prima doză obligatorie. Familia depune plângere

Lecce, un bărbat în vârstă de 54 de ani (și perfect sănătos) moare după prima doză obligatorie. Familia a depus plângere.

Un italian obigat de lege să se vaccineze, având peste 50 de ani, a murit la câteva ore după vaccin (prima doză).

Nu avea probleme de sănătate, moare după prima doză

Claudio Di Paolo era căsătorit și avea doi copii. Era de profesie web designer și nu avea niciun fel de probleme de sănătate.

Fiind în grupa de vârstă care nu riscă prea mult în ceea ce privește spitalizarea și decesul, a preferat în mod liber să nu efectueze vaccinarea Covid. Până la obligația impusă de decretul semnat de Draghi.

„Vrem să înțelegem ce s-a întâmplat – explică avocatul Massimo Maria Aprile – știm doar că Claudio a murit la câteva ore după prima doză de vaccin anti Covid. Nu era un activist no vax, dar avea îndoieli puternice cu privire la eficacitatea serului – explică avocatul familiei – și odată cu introducerea Green Pass obligatoriu la locul de muncă pentru cei peste 50 de ani a trebuit să se vaccineze, în ciuda incertitudinilor”.

Daune colaterale, mărturie șoc a unui tânăr din Italia: „Aș vrea ca oamenii să-mi citească povestea”

Probleme după o oră de la vaccinare

Aceasta este povestea din Corriere Salentino:

Marți, 18 ianuarie, web designerul sosește la hub-ul Galatone pentru a primi prima doză de vaccin anti Covid.

O oră mai târziu încep primele probleme. Di Paolo acuză dureri severe în piept și se duce imediat la spitalul din Gallipoli. Aici, lucrătorii sanitari detectează niște parametri care nu sunt la standard „dar nu atât de semnificativi încât să necesite internare”, precizează avocatul.

Durerea devine mai intensă

Di Paolo se întoarce astfel acasă, dar durerea devine și mai intensă. Și, de data aceasta, însoțit de soția sa la spitalul Galatina, parametrii sunt și mai greșiți.

Medicii îl sfătuiesc să fie internat dar „Claudio – spune avocatul – își semnează externarea și se întoarce acasă a doua oară”.

Starea lui, însă, nu s-a îmbunătățit. Dimpotrivă, se înrăutățește.

Bărbatul acuză lipsa poftei de mâncare și se duce la culcare. La miezul nopții, însă, i se face rău. Își sună fratele: „Du-mă la spital, mor”, spune el, dar graba disperată la spital nu îi va salva viața.

După câteva ore, medicii comunică familiei că inima web-designerului s-a oprit. În certificatul de deces, medicii scriu că decesul a fost cauzat de un stop cardiac, dar membrii familiei cred foarte puțin într-un astfel de diagnostic.

Familia vrea adevărul

„Am făcut plângere – explică avocatul Aprile – pentru a înțelege dacă există o corelație între administrarea vaccinului și decesul unei persoane care, până acum câteva zile, nu avusese niciodată probleme de sănătate”.

În cele din urmă, ASL din Lecce a dispus executarea unei autopsii pe cadavrul lui Claudio Di Paolo, pentru a se stabili dacă bărbatul avea și patologii necunoscute

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 4]
alegeri presedinte italia

Și după al doilea tur de scrutin, Italia rămâne fără președinte ales

avocat escroc italia

Româncă escrocată de un italian care se dădea drept avocat