Menu
in

Lecco, și-a omorât soția cu drujba, localnicii sunt stupefiați: ”Și-au petrecut întreaga viață împreună”

Italia Lecco, și-a omorât soția cu drujba, localnicii sunt stupefiați. „Mi-am ucis soția, am omorât-o, vă rog să mă ajutați”. Un țipăt disperat a sfâșiat liniștea din reședința Monsereno, un mic cartier privat de case terasate în zona verde Brianza, în apropiere de râul Adda, în Imbersago.

Verona – Și-a înjunghiat soția și a fugit în pijamale pe câmp, român arestat

Este vorba despre pensionarul Fausto Canteri, în vârstă de 76 de ani, care și-a ucis soția Paola Martinelli cu o drujbă. Nu a fost vorba însă de o crimă, ci de un tragic accident casnic, scrie ilgiorno.it.

Citiți și: Italia, un român de 42 de ani și-a stropit partenera cu alcool și i-a dat foc, condamnat la 12 ani de închisoare

Lecco, și-a omorât soția cu drujba, localnicii sunt stupefiați

Din investigații reiese că nu există niciun dubiu cu privire la dinamica celor întâmplate. Fausto se afla în grădina sa din spate, se urcase pe o scară și tăia gardul înalt din jurul proprietății sale cu o drujbă electrică. Dedesubt, practic la picioarele sale, se afla Paola care ținea scara.

Brusc, Fausto și-ar fi pierdut echilibrul și, în cădere, dezorientat, a dat peste soția sa, în timp ce aceasta ținea încă drujba: într-o clipă a rănit-o profund în umărul drept, aproape amputându-i brațul.

Femeia ar fi încercat să oprească sângerarea cu mâna stângă, dar într-o clipă și-a pierdut cunoștința, căzând la pământ într-o baltă de sânge. ‘Mi-am omorât soția, am omorât-o, vă rog să mă ajutați’, a strigat Fausto cu disperare.

În câteva clipe sângerase până la moarte

Fiica sa Monica, fost consilier municipal, și ginerele său, care locuiesc alături, i-au alertat pe salvatori. Paramedicii de la elicopterul din Bergamo au zburat direct pentru că a fost imediat clar că situația era gravă și că trebuiau să acționeze rapid: când au ajuns, însă, Paola era deja în stop cardiac și în câteva clipe sângerase până la moarte.

Carabinierii din Merate l-au interogat pe Fausto și pe membrii familiei sale, au efectuat o inspecție și au verificat cu atenție mărturiile acestora: nu exista nimic care să sugereze altceva decât un accident.

„Este absurd, dar așa stau lucrurile”, comentează laconic Giovanni Ghislandi, fost primar pe vremea când fiica sa, Monica, era consilier: „Toți o cunoșteam pe Paola și toți îl cunoșteam pe Fausto, pe fiica sa, pe nepoții săi. Paola și Fausto erau unul dintre acele cupluri apropiate de odinioară: și-au petrecut întreaga viață împreună’.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version