in

Italia, femeie de 34 de ani, lovită mortal de o autorulotă în fața soțului și a copilului

Știri Italia: femeie de 34 de ani, lovită mortal de o autorulotă în fața soțului și a copilului. Ea a fost secerată pe Via Romana, din Arezzo, iar soțul și fiul ei se aflau la câțiva metri distanță. Dar dinamica accidentului este încă neclară, scrie corrierefiorentino.it.
Ceea ce, conform primelor reconstituiri, ar fi trebuit să fie o seară fericită s-a sfârșit tragic, părinții însoțindu-și fiul mic la unul dintre acele magazine mari de jucării din suburbii care îi înnebunesc pe cei mici.

Lecco, mamă și fiică, au murit pe loc într-o Dacia după un impact frontal cu o mașină într-un tunel

Lovită mortal de o autorulotă în fața soțului și a copilului

În schimb, chiar când ieșea din parcarea de la „Toys”, un mega-magazin de atracții pentru copii, o tânără mamă (nu împlinise încă 35 de ani) a fost călcată de o rulotă. Ea traversa strada, cu doi pași înaintea soțului și a fiului ei de cinci ani.

S-a zbătut peste noapte la spitalul florentin din Careggi. Dar a trebuit să renunțe în această dimineață: rănile suferite în urma impactului erau prea grave. Mai întâi declararea morții cerebrale, apoi operațiunea de explantare și donare de organe a început în timpul nopții. Iar vestea a ricoșat imediat în Arezzo, unde accidentul trecuse în tăcere luni seară, și în Rapolano, în provincia Siena, unde Ilaria își făcuse o familie cu soțul ei, un angajat municipal.

Dinamica accidentului

S-a întâmplat pe Via Romana, una dintre arterele principale care duc din centrul orașului Arezzo spre suburbii. În jurul orei 19.00, cu un trafic încă intens în drum spre casă de la serviciu. Nu este încă totul clar în legătură cu cele întâmplate, pe care poliția municipală lucrează la reconstituirea lor.

Nu este clar, de exemplu, dacă tânăra mamă traversa strada pe trecerea de pietoni sau nu. Tot ce este sigur este că rulota, condusă de un bărbat din Arezzo, a secerat-o, lăsând-o în stare disperată pe asfalt. Soțul și fiul, care discutau la câțiva metri în spate, și-au dat seama de accident abia când Ilaria era deja la pământ. S-au repezit împreună cu șoferul, care a oprit imediat. Cineva a sunat la 118.

Primii salvatori și-au dat seama imediat că tânăra era într-o stare extrem de gravă și au alertat elicopterul regional Pegaso, care a transportat-o la Careggi.

Șoferul a fost testat imediat pentru depistarea alcoolului și a drogurilor, dar rezultatul a fost negativ pentru ambele. Acesta este primul accident mortal în Arezzo într-un an și jumătate. Tot atunci, victimă a fost și un pieton, care a fost o altă tânără mamă, Lucia Guida, în vârstă de 23 de ani, care a fost și ea călcată, dar de un autobuz al serviciului municipal, pe Via Roma. Era 20 iulie 2021, iar ea a murit după cinci luni de agonie în spital.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]
violeta moarta pod

Scenă teribilă la Valdagno: Violeta, o îngrijitoare de 49 de ani, și-a pierdut viața după ce a căzut de pe un pod, voia să facă o fotografie

roman beat secerat moto

Italia, român beat a încercat să treacă autostrada, secerat de o motocicletă. Bilanț tragic: doi morți și o fată rănită grav