in

Maria Crăciun își caută fratele dispărut în Italia în urmă cu 13 ani. „Sper încă să fie în viață”

Maria Crăciun își caută fratele Marcel Carp

O româncă pe nume Maria Crăciun își caută de 13 ani fratele, Marcel Carp, care a dispărut în circumstanțe misterioase în Italia. Marcel avea 23 de ani și lucra ca cioban la o stână în Italia atunci când a dispărut în mod neașteptat pe 10 mai 2010. Maria a încercat fără succes să afle ce s-a întâmplat cu el și păstrează o speranță fragilă că fratele ei ar putea fi în viață, scrie Gândul.
Zeci de români declarați dispăruți în Italia, îi caută cineva? Se ocupă vreo autoritate de anchetarea acestor dispariții? Ce spune Poliția Română

Marcel era mulțumit de viața sa în Italia

Maria și Marcel provin din comuna Cudalbi, județul Galați, dintr-un med. Pentru a-și face un drum în viață, Marcel a plecat să lucreze în Italia în 2007. Acolo, el s-a angajat ca cioban la o stână din provincia Rimini, unde a lucrat alături de alți doi români. În plus față de salariu, proprietarul stânei le-a oferit cazare, ceea ce a reprezentat o economie pentru Marcel. Cu toate că avea venituri modeste, Marcel era mulțumit de viața sa în Italia și vizita acasă pe cât de des putea.

Marcel avea o relație foarte strânsă cu sora lui mai mare, Maria, care îl ajuta și îi era ca o adevărată mamă. Când Marcel a încetat să răspundă la apelurile sorei sale și și-a închis telefonul în luna mai 2010, Maria s-a îngrijorat. Ultima conversație cu Marcel a fost la ora 15:00, iar acesta i-a spus că vrea să-i spună ceva, dar a schimbat subiectul în grabă, sugerând că cineva din anturajul lui ar fi putut să-l deranjeze. După aceasta, Marcel nu a mai răspuns la apeluri.

Colegii lui au informat-o pe Maria că Marcel a dispărut, că au căutat împreună cu patronul stânei timp de două zile, dar nu l-au găsit. În mod surprinzător, Marcel nu s-a mai întors la dormitorul unde locuia împreună cu ceilalți ciobani.

În urma acestei știri devastatoare, Maria a fost internată în spital de urgență din cauza stresului și a șocului. Din păcate, ea a pierdut și copilul pe care îl purta, deoarece era însărcinată în 5 luni.

Maria Crăciun își caută fratele Marcel Carp – Solicitări la autorități

Maria a încercat să obțină ajutor din partea autorităților române și a consulatului român la Bologna, Italia, dar nu a primit informații concrete despre dispariția fratelui său. Cu cinci ani în urmă, i s-a luat o probă de ADN pentru a verifica un cadavru găsit, dar acesta nu era al lui Marcel.

Cu toate obstacolele și lipsa de sprijin din partea autorităților, Maria nu renunță la speranța de a-și regăsi fratele. Ea speră că, într-o zi, va primi informații despre soarta lui Marcel și că misterul dispariției sale va fi dezlegat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
accident roman

Român în arest domiciliar, a ucis cu mașina un copil de 13 ani, nu avea carnet și a fugit de la locul accidentului

Mihai Enea mort la muncă în Italia

Verona, s-a tăiat cu polizorul la picior, moartea absurdă a unui meșter român de 50 de ani