Menu
in

Medalii românești importante la Concursul Internațional de Dans Sportiv „Rome Open Festival”: ”Au fost trei dintre cele mai frumoase zile ale vieții noastre”

Două medalii de argint și una de bronz au fost câștigate de dansatorii suceveni de la Clubul de Dans Sportiv „Bucovina Dance Studio”, la Concursul Internațional de Dans Sportiv „Rome Open Festival” 2021, desfășurat, în perioada 26 – 27 iunie, la Roma, Italia, anunță Monitorul de Suceava.

Clubul de Dans Sportiv „Bucovina Dance Studio” a fost reprezentat în concurs de patru perechi de copii: Mateo Domunco, care a dansat alături de Larisa Stoler, Andrei Stratulat, alături de Alexia Mihai, Iustin Homiuc, împreună cu Anastasia Iacob, și Tudor Boacă, care a concurat în pereche alături de Maya Anton.

Tineri dansatori români, premiați la un concurs prestigios la Roma, câștigători la categoria de vârstă

Toate cele patru perechi sucevene s-au calificat în finalele concursului, obținând nu mai puțin de trei medalii, dintre care două de argint și una de bronz. Acești talentați copii au fost îndrumați la această competiție de trei dintre antrenorii lor: Vlad Palamariu, Andrei Palamariu și Roxana Danciu, și au fost însoțiți de o echipă formată din părinți. Vlad Palamariu a spus că nu a trăit de mult asemenea sentimente ca acela de la Roma, când a auzit cum se scandează „România!”, „România!”.

„Au fost trei dintre cele mai frumoase zile ale vieții noastre, datorită acestor fabuloși copii. Această echipă, formată din sportivi, părinți și antrenori, a demonstrat din nou că prin muncă și dorință îți poți depăși limitele și îți poți atinge visurile chiar la o vârstă atât de fragedă. În spatele acestor calificări, în finală, stau o mulțime de sacrificii, mii de ore de antrenament și o copilărie diferită față de a celorlalți. Acești copii merită toată admirația, iar părinții lor tot respectul. Suntem cei mai norocoși să avem parte de o asemenea <familie>”, a completat antrenorul sucevean Vlad Palamariu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version