in

Medicul italian care a vaccinat 9.500 de oameni a câștigat 59.000 de euro. A primit 6,16 euro pentru fiecare înțepătură

* Știri Italia * Medicul italian campion la vaccinări * El este deținătorul recordului de vaccinări: un medic de familie din Tivoli a administrat „9.581 de doze” în 7 luni și jumătate.

Medicul italian campion la vaccinări

Un medic de familie din Tivoli a administrat până la „9.581 de doze” în 7 luni și jumătate. Și va încasa 59 de mii de euro brut pentru „inoculările efectuate în campania de vaccinare din 16.09.2021 până la 30.04.2022”, scrie ASL Roma 5 în raportul său privind medicii de familie „participanți la activitățile centrelor de vaccinare”.

În această campanie au fost administrate în total 32.159 de doze în acele 7 luni și jumătate. Și aproape o treime a fost inoculată de Dario Marziale, în vârstă de 65 de ani, cu o medie de 1.277 pe lună și 42 pe zi. Acordul regional prevede o „suma de 6,16 euro pentru fiecare vaccinare”: per total ASL a aprobat o cheltuiala de 198 mii euro, scrie Il Tempo.

În luna mai în Italia „peste 200 de decese fulgerătoare printre vaccinați”, datele prezentate de Mișcarea pentru Drepturi Civile

A patra doză

Între timp, în Italia este în curs campania de vaccinare ăentru a patra doză. Ministrul Speranza se plânge că este prea lentă.

Campania de vaccinare Covid pentru a patra doză decurge încet. Îl pot primi cei peste 80, fragilii peste 60 și cei de la aziluri (RSA), dar doar mai puțin de unul din cinci a decis să-l facă. Ministrul Speranza lansează apelul: „Cei mai fragili să se protejeze”.

„ Vaccinurile rămân pentru noi arma fundamentală pentru combaterea virusului – a spus ministrul Speranza, la o conferință de presă – vreau să-i rog în continuare pe cei mai fragili oameni să se protejeze cu al doilea rapel”.

Și a avertizat: „Trebuie să considerăm că pandemia încă nu s-a încheiat, cifrele din ultimele zile în multe țări europene indică o circulație încă consistentă și pe alocuri curba a început să crească din nou ”.

Cifra națională: doar 17,24% au primit a patra doză. Este vorba de cei peste 80, peste 60 fragili și internați în RSA care au primit primele trei doze.

Italiancă de 32 de ani moartă din cauza vaccinului, despăgubire de stat de 77.000 de euro

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
consulat itinerant pescara

Consulat itinerant la PESCARA: reînnoire pașapoarte, acte notariale, transcriere acte de stare civilă și multe altele

italia dubla crima sinucidere

Italia, și-a împușcat în plină stradă fostele iubite, apoi s-a sinucis. ”O tragedie inacceptabilă, care rănește întreaga țară”