in

În luna mai în Italia „peste 200 de decese fulgerătoare printre vaccinați”, datele prezentate de Mișcarea pentru Drepturi Civile

Decese fulgerătoare printre vaccinați în luna mai Italia, alarma Mișcării pentru Drepturi Civile (Movimento Diritti Civili). „Peste 200 de decese subite printre vaccinați”, a anunțat Franco Corbelli, liderul organizației. „Să suspendăm inoculările în masă pentru subiecții sănătoși”, cere Corbelli.

Decese fulgerătoare printre vaccinați

Decese fulgerătoare printre vaccinați

Liderul Mișcării Drepturi Civile, Franco Corbelli, într-un comunicat, denunță ceea ce el consideră „adevărata dramatică
urgență astăzi în Italia, cea reprezentată de tragedia morților subite. În mai”, relatează Corbelli,“un număr impresionant, un
boom înspăimântător al morților fulgerătoare: peste 200.

Mulţi erau tineri, sănătoși și vaccinați. Nici măcar unul dintre aceștia, cel puțin dintre cazurile aflate din cronicile locale, nu a fost nevaccinat. Nicio știre al presei nu a evidenţiat-o”.

„Trebuie suspendat serul”

Decesele au lovit chiar și medicii, spune liderul Mișcării: «De la sfârșitul lunii aprilie până astăzi, cel puțin zece morți subite! Ultima, acum două zile, un medic de 33 de ani din Borgosesia.

Pentru aceasta, ca măsură de precauție, trebuie imediat suspendat serul pentru toți, cu excepția, dacă se consideră adecvat, pentru acele categorii care sunt considerate deosebit de expuse riscului, cum ar fi persoanele foarte în vârstă (peste 80 de ani), cei fragili, cei bolnavi”.

Șoc la Foggia: se prăbușește și moare în timp ce vorbește la un eveniment public

Alarma lui Corbelli nu e nouă. Mișcarea pentru Drepturile Civile, de fapt, de 14 luni rememorează „acțiunea privind moartea subită, de la începutul lunii aprilie 2021, după primele, numeroase decese post-vaccinare ale unor profesori și militari (douăzeci în martie 2021, după administrarea Astrazeneca).

De multe luni împreună cu Verità (singurul ziar italian important de la început angajat să apere drepturile cetăţenilor şi împotriva
șantaj și impunere) urmărim această importantă bătălie pe care
o consider astăzi prioritate absolută, urgența națională cu care trebuie să ne confruntăm pentru a evita alte tragedii”, spune Corbelli.

Motociclistă din Treviso moare subit, soțul ei se sinucide înainte de înmormântare

Peste 200 decese în luna mai

Conform datelor culese de către Mișcarea pentru Drepturile Civile, cele peste 200 de decese subite din luna mai au afectat şi tinerii, dar mai ales persoane de 40 de ani, 50 și chiar mai mulți peste 60. Toți oamenii sănătoși, vaccinați și nesuferind de Covid.

„Eu, repet, nu am nimic împotriva vaccinurilor. Nici nu fac presupuneri de corelație, dar cred că nimeni nu poate crede că este un fapt aleatoriu.

Alessandro Di Stefano, actor de 44 de ani, moare subit în locuința sa din Cuneo. „O veste groaznică, suntem șocați”

Oricine se uită la acele decese de copii, tineri, adulți, toți în stare perfectă de sănătate, care se prăbușesc brusc – acasă, pe strada, la serviciu, în fața magazinului propriu, în mașină, în tren, în autobuz, în avion, în timp ce fac sport, fac o excursie – nu poate să nu se gândească la acel vaccin ale cărui efecte secundare, legate de complicații grave de boli de inimă (cum ar fi miocardita și pericardita) continuă să fie documentate din numeroase studii științifice internaționale.

Ca să nu mai vorbim despre toate celelalte reacții adverse, pentru diferite alte patologii, care continuă să afecteze milioane de oameni din lume», explică Corbelli.

Germania, culturist de 37 de ani moare la doar câteva ore după ce a participat la un turneu

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 28 In medie: 4.1]
roman viol metrou roma

Un român a încercat să violeze o poloneză în toaleta unei stații de metrou din Roma, condamnat la peste doi ani de închisoare

modena copil balcon

Dădacă arestată la Modena, acuzată că a aruncat de la balcon un bebeluș de doar un an: ”Suntem șocați”