in

Alessandro Di Stefano, actor de 44 de ani, moare subit în locuința sa din Cuneo. „O veste groaznică, suntem șocați”

Alessandro Di Stefano moare subit în locuința sa din Cuneo. Avea 44 de ani. A lucrat la Cherasco, a fost actor la Academia Toselli.

Alessandro Di Stefano moare subit

A făcut atac de cord în casa lui din Madonna dell’Olmo, în Cuneo. Așa a murit Alessandro Di Stefano, în vârstă de 44 de ani, angajat al Westport Fuel Systems Italia din Cherasco, căsătorit, tată a trei copii, scrie La Stampa.

I s-a făcut rău în dimineața de sâmbătă, 21 mai. Ajutorul echipei medicale de la «118» a fost în zadar.

Salerno, carabinier de 39 de ani moare pe neașteptate. „Era mereu vesel și avea o energie incredibilă”

Veste șocantă

Vestea a stârnit profunde condoleanțe în Madonna dell’Olmo și în lumea teatrului Cuneo, unde Di Stefano era cunoscut de mult ca actor neprofesionist al Academiei Toselli.

Participase la numeroase spectacole și inițiative teatrale, printre care reprezentarea celebrului discurs rostit la 26 iulie 1943 de Duccio Galimberti („Războiul continuă până la alungarea ultimului german”) pe balconul casei sale, deasupra pieței cu același nume.

Profesorul academiei de teatru Toselli, Chiara Giordanengo, a declarat: «O veste groaznică, suntem șocați și întristați pentru familie. Alessandro a fost o persoană minunată, foarte util și amabil cu toată lumea. Elev excelent, s-a aplicat și a studiat mult, avea simțul teatrului în sânge”.

Era și un pasionat de drumeții montane. Își lasă soția Daniela, copiii Jacopo, Gioele și Arianna Catlina, părinții Caterina și Salvatore, frații și nepoții.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
romanca inselat batrana italia

Italia, româncă acuzată de înșelătorie: merge la pușcărie sau îi plătește 15.000 de euro bătrânei la care a lucrat

itinerant cosenza

Consulate itinerante la Reggio Calabria și Cosenza, iată ce servicii consulare vor fi efectuate