in

Șoc la Foggia: se prăbușește și moare în timp ce vorbește la un eveniment public

Tragedie la Universitatea din Foggia: se prăbușește și moare în timp ce vorbește la un eveniment public. Cesare Sangalli, 58 ani, șeful Amnesty International Foggia, a murit în timp ce vorbea la o întâlnire publică de prezentare a unei cărți la Universitate.

Tragedie la Universitatea din Foggia

Intervenția personalului medical nu a fost suficientă pentru a salva viața lui Cesare Sangalli, șeful Amnesty International Foggia. A murit în luni seară secerat, probabil de un infarct, în timp ce prezentarea cărții Papei Francisc era în desfășurare în holul Departamentului de Economie, Management și Teritoriu (DeMet), în prezența directorului departamentului, al rectorului Limone, al președintelui Parco del Gargano și al fostului ministru al apărării și fost vicepreședinte al Parlamentului European, Mario Mauro, scrie Foggia Today.

Alessandro Di Stefano, actor de 44 de ani, moare subit în locuința sa din Cuneo. „O veste groaznică, suntem șocați”

Foggia în stare de șoc

În timpul discursului său, Sangalli s-a prăbușit brusc la pământ și a căzut pe spate. Medicii, ajunși la bordul unei ambulanțe, au încercat de mai multe ori să-l resusciteze. Din păcate, bărbatul de 58 de ani nu a reușit. Zeci de mesaje de condoleanțe au apărut pe Facebook. Întreaga comunitate din Foggia este în stare de șoc.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
restaurant udine

Restaurantul ”Transilvania” din Udine , locul unde și italienii sunt foarte mulțumiți de mâncare

Un rapper de origine română din Italia, vedetă la X Factor și Isola Dei Famosi – FOTO – VIDEO