in

Un rapper de origine română din Italia, vedetă la X Factor și Isola Dei Famosi – FOTO – VIDEO

Un rapper de origine română din Italia este vedetă la X Factor și Isola Dei Famosi. Blind este numele de scenă al lui Franco Popi Rujan. Franco s-a născut la Perugia pe 13 ianuarie 2000 din părinți români și a crescut în Ponte San Giovanni.

Rapper de origine română din Italia

Știrea care a entuziasmat publicul italian este că Blind a fost ales să participe la concursul L’Isola Dei Famosi (Insula Faimoșilor). Este o tânără promisiune a scenei italiene care și-a găsit rampa de lansare cu X Factor și acum se dedică publicului larg arătându-și latura mai umană.

Cine este Blind

Blind este numele de scenă al lui Franco Popi Rujan. Franco s-a născut la Perugia pe 13 ianuarie 2000 din părinți români și a crescut în Ponte San Giovanni. Tânărul rapper își descoperă pasiunea pentru muzică între 15 și 16 ani, când își scrie primele rime inspirate din marile nume ale hip-hop-ului american. Ca și lor, lui Franco Popi Rujan îi place să descrie suburbiile în care a locuit și unde locuiește și astăzi.

Numele „Blind” înseamnă „orb” , iar Franco alege acest nume de scenă pentru că se consideră orb la bariere și convenții, permițându-și să privească dincolo. În 2020 a participat la cea de-a 14-a ediție a X Factor și a prezentat inedita piesă „Cuore Nero” (Inimă neagră), câștigând încrederea Emmei Marrone și obținând un oarecare succes odată cu includerea în albumul X Factor Mixtape.

OG EASTBULL, rapperul româno-italian, ultimul single are peste 10 milioane de vizionări pe Youtube

OG Eastbull, artistul român din Italia care a avut o copilărie dificilă

În ultima etapă a terminat pe locul al treilea, după Casadilego and the Little Pieces Of Marmelade. Tot în 2020 a fost lansat și primul său album, Cuore Nero, care include și alte single-uri precum Affari Tuoi și Cicatrici. Printre producătorii de succes care au contribuit la lansare se numără Frenetik & Orang3, Big Fish și Frankie Watch. Cel mai recent single al lui este Non Mi Perdo Più (2022).

Blind la L’Isola Dei Famosi

Blind a ajuns la Isola Dei Famosi spre sfârșitul lunii martie 2022. În ultimele saptamani, rapperul s-a certat cu Nicolas Vaporidis dupa ce actorul i s-a adresat drept o „păpușă fără personalitate”, declanșând reacția tânărului artist: „Primesc insulte grele, mi s-a rupt …” .

Un artist român îndrăgostit de Napoli, melodia sa face ravagii în Italia: ”Napule dint’o core”

Din acest motiv, mătușa lui Blind intervenise pe rețelele de socializare susținând că nepotul său „a ajuns într-o haită de lupi”. În ultimul timp Blind a pierdut la televoting împotriva lui Vaporidis, motiv pentru care a părăsit Palapa pentru a ateriza în Playa Sgamada, plaja eliminaților, scrie optimagazine.com.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Șoc la Foggia: se prăbușește și moare în timp ce vorbește la un eveniment public

romance exploatate

Operațiunea ”Afrodita”: Tinere românce exploatate ca escort în Italia și Elveția, obligate să vândă droguri clienților