in

OG EASTBULL, rapperul româno-italian, ultimul single are peste 10 milioane de vizionări pe Youtube

La Torino a concertat recent rapperul OG Eastbull, italo-român, născut în Germania din părinți români și crescut în Italia, la Roma, în cartierul Due Ponti.

A făcut parte până acum din două grupuri, BPR SQVAD și Golani. Numele său de artă indică originea lui: OG reprezintă Original Golani (italienilor li se explică ce înseamnă: „delincvenți”, „băieții răi”), Eastbull înseamnă „taur din est”.

A ajuns la o audiență largă cu single-ul „Il Ballo del Blocco” (dansul blocului), împreună cu binecunoscutul Achille Lauro și produs de Boss Dom, care a fost mult timp în acord cu rapperul crescut la „Due Ponti”. Videoclipul este regizat de Cosmiclatte, iar în interior sunt figuri precum Vrăjitorul blocului, BPR SQVAD, Golani, Tiger Tommy, Dogslife și mulți alții.

Artistul, înainte de acest single, a publicat „Bam Margera“, un cântec norocos care a adunat 718.000 vizualizări pe YouTube și „Mamma“, produs de Sick Luke, nume legat de Dark Polo Gang. Cel mai recent single al lui OG Eastbull este „Bella Giornata” („O zi frumoasă”) cu Wizard of Mage și Alex Sosa, care a ajuns acum la peste 10 milioane de vizionări pe YouTube!

Un artist român îndrăgostit de Napoli, melodia sa face ravagii în Italia: ”Napule dint’o core”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Româncă urmărită în Italia pentru fraude bancare, prinsă la un oficiu postal din Carrara cu documente false

S-a întors din Italia şi acum le vinde mere italienilor: ”O duceam mult mai bine acolo, eram rege”