in

Un artist român îndrăgostit de Napoli, melodia sa face ravagii în Italia: ”Napule dint’o core”

„Sunt român, dar Napoli m-a primit ca pe un fiu. Cânt la chitară și astfel povestesc dragostea mea pentru aceaste locuri, unde am realizat un vis. Aici este primul meu video oficial: ”Napule dint’o core”.

În video sunt împreună cu Mikone, un tânăr rapper din Scampia.

Aceste locuri sunt pentru toți cei care le iubesc, fără distincție de rasă, țară, limbă sau religie. Aceasta este dragostea mea pentru tine, Napoli ești în inima mea

Aceasta este postarea pe Facebook prin care românul Ionuț Răducanu, cu numele de artist Elias, anunță apariția primului său veritabil ”single”: ”Napule dint’o core”

”Elias este un tânăr român, dar napolitan ”prin adopție”. Elias era un simplu musafir al locurilor noastre, astăzi se poate spune despre el că e un localnic veritabil. Visul său este să devin cântăreț și cu scopul ăsta trăiește. După diverse melodii improvizate, prezentate ca un simplu artist de stradă, a reușit să scoată primul său ”single”, scrie vesuviolive.it.

După prezentarea oficială a melodiei, Elias a putut fi ascultat pe diferite posturi de radio din Napoli, fiind preluat de mii de persoane pe paginile Facebook.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Fuga prostituatelor din Italia, în Elveția: la Ticino 20% sunt italience, 64% sunt românce

Bucuria zdrobită a unei familii: s-a dus la nunta fiului său lângă Venezia, dimineața a murit într-un accident de circulație