in

Bucuria zdrobită a unei familii: s-a dus la nunta fiului său lângă Venezia, dimineața a murit într-un accident de circulație

O tragedie într-o familie de români, la sfârșitul a ceea ce urma să fie o zi de bucurie. Un român de 64 de ani a murit într-un accident de circulație, în timp ce se întorcea de la nunta fiului său. Accidentul mortal a avut loc duminică, puțin după ora 6, la Brugnera (provincia Pordenone), în via dei Soldi, 33. În accident a fost implicată doar o mașină în care circulau cinci persoane. Din motive încă necunoscute, autovehiculul s-a izbit violent de un perete.

La bordul mașinii, condusă de o femeie, se aflau alte patru persoane. Victima este Mircea Stan, de 64 de ani, rezident la Prata – Villanova, localitatea situată în provincia Pordenone.

Mașina implicată în accident era marca Audi A8, condusă de o femeie de 40 de ani, Maria Coman, rezidentă la Codogne care în urma impactului a fost rănită destul de grav. În dreapta femeii de afla mama sa, Ioana Stan, de 61 de ani, pe scaunele din spate fiind Mircea Stan împreună cu două fetițe., de 2, respectiv 10 ani.

Românul de 64 de ani a fost proiectat în partea din față a mașinii, murind pe loc în urma loviturii. Femeia din dreapta șoferiței și una dintre fetițe, în vârstă de doar doi ani, au fost duse la spitalul din Udine, în stare foarte gravă, cu prognostic rezervat.

Femeia de 40 de ani care a condus mașina a fost dusă împreună cu cealaltă fetită, de 10 ani, la spitalul din Pordenone.

La locul incidentului au venit echipaje de ale pompierilor, două ambulanțe și un elicopter. Din primele cercetări rezultă faptul că unul din motivele care au dus la pierderea controlului mașinii ar fi fost oboseala.

Extrem de afectat fiul victimei, Nicușor Stan, care se căsătorise cu o zi înainte. ”Sunt distrus. Cu câteva ore în urmă, eu și tatăl meu petreceam la nunta mea, iar acum plâng alături de cea care mi-a devenit soție.”

Accidentul a adus multă tristețe în comunitatea românească din zonă. La nunta celor doi tineri au luat partea foarte multe persoane, circa 120 doar la petrecerea de la restaurant. Sâmbătă după amiază, în jurul bisericii ortodoxe din Portogruaro, din via Seminario, era prezentă atât de multă lume încât agenții de circulație au rămas surprinși, scrie nuovavenezia.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un artist român îndrăgostit de Napoli, melodia sa face ravagii în Italia: ”Napule dint’o core”

Italia, fără bilet în autobuz, cresc amenzile la 200 de euro. Camere de luat vederi în mijloacele de transport