in

Motociclistă din Treviso moare subit, soțul ei se sinucide înainte de înmormântare

Motociclistă din Treviso moare subit, soțul ei se sinucide. Și-a luat viața în ajunul înmormântării soției sale. Luca Simionato s-a sinucis la trei zile după moartea soției sale Giovanna Vanin, cunoscută ca motociclista Jojo. Cuplul era bine cunoscut în zona Treviso.

Motociclistă din Treviso moare subit

Devenise imposibil pentru el să-și imagineze un viitor fără femeia cu care împărțise totul timp de peste douăzeci de ani.

Astfel, Luca Simionato , în vârstă de 54 de ani, și-a luat viața la trei zile după moartea soției sale Giovanna Vanin, în vârstă de 55 de ani, cunoscută în lumea motocicletelor drept Jojo, moartă pe neașteptate.

Cadavrul bărbatului a fost găsit luni după-amiază pe un șantier din Quinto di Treviso.

Șoc la Foggia: se prăbușește și moare în timp ce vorbește la un eveniment public

Cuplu cunoscut între motocicliști

Quinto di Treviso este în stare de șoc din cauza dispariției lui Luca Simionato și Giovanna Vanin, un cuplu foarte cunoscut în lumea motocicliștilor din Treviso. Soții au condus un atelier-magazin specializat în motociclete Harley-Davidson, un punct de referință pentru lumea pasionaților de ani de zile.

Căsătoriți de douăzeci și șase de ani, cei doi erau inseparabili și împărtășeau totul, inclusiv pasiunea pentru Harley-Davidson. Giovanna Vanin, cunoscută sub numele de Jojo, a murit în urmă cu câteva zile, lovită de o boală bruscă. Soțul nu a suportat durerea și s-a sinucis la trei zile după ce soția sa a murit.

Alessandro Di Stefano, actor de 44 de ani, moare subit în locuința sa din Cuneo. „O veste groaznică, suntem șocați”

Treviso, soțul motociclistului Jojo se sinucide

Soțul nu a suportat durerea și la trei zile după moartea soției sale, în ajunul înmormântării, și-a luat viața. Trupul bărbatului, relatează Il Gazzettino, a fost găsit în după-amiaza zilei de luni 23 mai pe un șantier din oraș, nu departe de casa lui.

Niște muncitori au fost cei care au făcut macabra descoperire: lângă corp un bilet în care Simionato își explică gestul.

Luca Simionato s-a sinucis la trei zile după moartea soției sale Giovanna Vanin. Femeia se simțise rău duminică, 15 mai.

Femeia de 55 de ani suferise un infarct, urmat de un edem cerebral, după ce s-a întors dintr-o călătorie cu motocicleta cu soțul ei din Marano Lagunare (Udine). Internată în comă, ea a murit vineri.

S-a prăbușit pe neașteptate, polițist de 48 de ani moare în Reggio Emilia

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
masuri sociale

De la 1 iulie, noi măsuri sociale: amânarea ratelor la bănci și ajutor financiar pentru pensionarii cu venituri mici

Soros îi scrie lui Draghi și îi dictează planul anti-rus, Salvini reacționează: ”Trebuie să facem invers”