in

Milano, judecătorii italieni anulează sechestrul pus pe MAȘINILE CU NUMERE ROMÂNEȘTI. Iată PRIMUL CAZ

Tribunalul din Milano a decis anularea sechestrului administrativ în cazul automobilului unui român, mașina având numere de înmatriculare românești. Mai mult, judecătorii au condamnat Prefectura din Milano la plata cheltuielilor de judecată şi a taxelor aferente procesului. În luna martie, el obținuse o primă victorie în instanţă, prin restituirea talonului de circulaţie şi suspendarea sechestrului, în virtutea faptului că au fost aplicate măsuri “discriminatorii şi ilegitime”.

Despre această situație, publicația noastră a postat la momentul respectiv un email primit din partea avocatului stagiar Doru Badea, de la Bologna, cel care s-a ocupat de caz. Iată articolul:

În luna martie, judecătorul care a decis să suspende aplicarea sechestrului și a amenzii aplicate cetățeanului român Radu Masarie, și a dispus să i se restituie cartea de înmatriculare. Instanța a considerat, în urma argumentelor aduse de avocații biroului la care lucrează și avocatul Doru Badea, că legea nu poate fi aplicată în circumstanțele prezentate.  Acum, s-a decis anularea sechestrului administrativ iar judecătorii au condamnat Prefectura din Milano la plata cheltuielilor de judecată şi a taxelor aferente procesului.

Radu Masarie a fost primul român care nu a acceptat să plătească amenda, dar mai sunt cazuri ale unor români care au obţinut câştig de cauză în Tribunal.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Nadia Comăneci a rememorat fuga din ’89: «Am sărit șapte garduri de sârmă ghimpată! Ne-au avertizat că ne împușcă»

Roma, a încercat să traverseze ”Grande Raccordo” printr-un loc nepermis, român de 36 de ani, lovit în plin de o mașină