in

Milano, profesor de religie arestat pentru violență sexuală asupra copiilor, probe cu camere ascunse

Milano, profesor de religie arestat pentru violență sexuală asupra copiilor, probe cu camere și microfoane ascunse. Ancheta a pornit de la relatarea uneia dintre victimele presupuselor abuzuri. Profesorii au raportat imediat cazul la procuratură. Conform milano.repubblica.it, bărbatul a fost prins în flagrant pentru agresiune sexuală asupra a patru copii cu vârste cuprinse între 4 și 5 ani

Citește și: Italia, bătrână înșelată prin ”escrocheria accidentul”: 1,5 milioane de euro în bijuterii, lingouri de aur și bani

Milano, profesor de religie arestat pentru violență sexuală

Un educator de la o grădiniță din Milano a fost arestat miercuri pentru că a fost acuzat de violență sexuală asupra copiilor din instituție. Arestarea a survenit în urma unor investigații ale poliției locale, coordonate de Parchetul din Milano, condus de adjunctul Letizia Mannella.

Ancheta, condusă de procurorul adjunct Rosaria Stagnaro, a pornit de la povestea unei fetițe. Cadrele didactice ale școlii, o grădiniță publică, au raportat imediat cazul la procuratură. Bărbatul, profesor de religie, fusese deja îndepărtat de la o altă școală în trecut pentru comportament suspect. Imaginile de pe camerele ascunse și microfoanele instalate în interiorul școlii au fost, de asemenea, decisive în cadrul anchetei.

Reprezentanții procuraturii au subliniat importanța intervenției în timp util atât a profesorilor și a directorului unității, cât și a municipalității din Milano, care a transmis plângerea care permite intervenția „foarte urgentă” în cazul unor episoade „foarte grave”.

Avea antecedente

Investigațiile au început după ce un copil a raportat că profesorul de educație religioasă a „mângâiat-o” atingând-o. Camerele de luat vederi instalate de magistratură au descoperit alte incidente împotriva altor copii.

Profesorul lucra temporar, din septembrie 2021, în mai multe grădinițe din Milano. A reieșit că, în noiembrie 2021, fusese concediat de la o altă școală pentru un comportament excesiv cu copiii, (sărutări și mângâieri) care nu sugera altceva la momentul respectiv. Și le cerea întotdeauna copiilor, chiar și în mijlocul unei urgențe Covid, să nu poarte mască. Pentru asta a primit o sancțiune.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Și-a înjunghiat soția și a fugit

Verona – Și-a înjunghiat soția și a fugit în pijamale pe câmp, român arestat

Primul episod-pilot în Italia: ”Egregora. Comoara pierdută

Episod-pilot în Italia! ”Egregora. Comoara pierdută”, film despre frumusețea locurilor sacre din România – VIDEO