Menu
in

Monza, își rănește soția lovind-o în față cu o cafetieră, fiul de 12 ani o apără: ”Roagă-te să mă mai întorc acasă, altfel te omor”

Știri Italia: Monza, își rănește soția lovind-o în față cu o cafetieră, fiul de 12 ani o apără. S-a întâmplat în Cornate d’Adda (provincia Monza – Brianza). Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, de origine marocană, a fost blocat de un vecin, astfel că femeia a reușit să scape, evitând violențele soțului.
Femeia a fost apărată de fiul ei minor iar soțul a fost arestat pentru rele tratamente, scrie milano.corriere.it.

Crimă violentă în Treviso, fiul și-a omorât mama tăindu-i gâtul cu cuțitul: ”Veniți, am omorât-o”

Monza, își rănește soția lovind-o în față cu o cafetieră, fiul de 12 ani o apără

Scene de violență domestică brutală la Cornate d’Adda, în provincia Monza, unde carabinierii companiei Vimercate l-au arestat pe bărbatul nord-african. El e acuzat că și-a maltratat soția, cu un an mai tânără.

Femeia apărată de fiul ei minor, care la venirea militarilor era cu fața pătată de sângele mamei lovită de soțul ei cu o cafetieră în față. Mai mult de atât, bărbatul, un marocan în vârstă de 37 de ani, a fost oprit de un vecin care a permis victimei să scape.

Violența soțului, care era în mod evident beat, ar fi izbucnit din cauza unei chestiuni legate de finanțele familiei. La un moment dat, în interiorul casei, acesta ar fi început să își lovească soția cu un ibric de cafea plin cu apă, provocându-i o plagă contuză la nivelul capului.

Scena s-a petrecut în fața copiilor de 12 și 13 ani. Unul dintre ei s-a grăbit să încerce să-și apere mama. Un vecin, care l-a oprit pe bărbat în momentul atacului, a împiedicat un rezultat și mai grav. Acesta din urmă ar fi amenințat-o deschis pe victimă: „Roagă-te să mă aresteze și să nu mă mai întorc acasă, altfel te omor”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]
Exit mobile version