Menu
in

Rovigo, camion cu produse alimentare românești fără etichete, Garda de Finanțe confiscă marfa

 Actualitate Italia – Alimente românești confiscate în Italia – Garda de Finanțe din Adria (Rovigo) a confiscat produse alimentare din România fără etichete.
În cadrul unui control de-a lungul șoselei statale Romea, militarii din secția Adria au procedat la oprirea unui camion articulat cu număr de înmatriculare românesc. La bordul camionului erau transportate diverse tipuri de produse alimentare nesigure, și cu etichetare care nu respectă reglementările în vigoare, destinate unei companii italiene specializate în comerțul cu produse alimentare din centrul Italiei.

>>> Român prins cu 550 de capre într-un camion, erau înghesuite ca sardelele, amendă uriașă și confiscare

Alimente românești confiscate în Italia – în total 21 de tone

În total, aproximativ 21 de tone de alimente de diverse feluri (băuturi răcoritoare, bere, preparate alimentare, dulciuri, carne și mezeluri) au fost supuse sechestrului administrativ, pentru o valoare comercială estimată la cel puțin 200.000 de euro.

Având în vedere natura încălcărilor, contravenientul va fi sancționat cu singura amendă de la 3.000,00 euro la 24.000,00 euro, cu avertisment de etichetare a produselor destinate consumatorului conform reglementărilor în vigoare și tot în limba italiană, scrie Il Gazzettino.

>>> Româncă prinsă pe aeroportul din Pisa cu 59.000 de euro nedeclarați, zbura în România. Confiscare usturătoare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version