in

Mutu la Roma, îl laudă pe Totti: «O legendă și un artist al fotbalului»

În cariera sa a fost de multe ori aproape să îmbrace tricoul galben-roșu al clubului AS Roma. În urmă cu câteva luni a și mărturisit că Totti ar fi renunțat cu plăcere la un milion de euro din salariu numai să poată juca alături de el. Însă Adrian Mutu nu a ajuns niciodată la Roma, cel puțin nu în calitate de fotbalist, scrie site-ul forzaroma.it.

Duminică 19 noiembrie, cel care acum este președintele clubului Dinamo București, a fost în Capitala Italiei, unde a avut posibilitatea să întâlnească toți liderii AS Roma: mai întâi o cină într-un cunoscut restaurant din centru cu Umberto Gandini (”Unul dintre cei mai respectați directori sportivi ai fotbalului italian”, a spus Mutu), apoi prânzul la Trigoria cu Gandini, Baldissoni, Monchi și tehnicianul naționalei române și fost fotbalist la Milan, Cosmin Contra.

Mai târziu Mutu a văzut meciul dintre Roma și Lazio (încheiat cu 2-1 pentru Roma) la câțiva pași de Francesco Totti, cu care a publicat o fotografie la finalul partidei: ”O adevărată legendă, un amic și un artist al fotbalului”.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Roma, impact fatal la un sens giratoriu, român de 43 de ani a murit în urma impactului

Monstrul din Calabria: Româncă ținută prizonieră și violată timp de 10 ani de un italian, a născut doi copii în captivitate / VIDEO