in

Monstrul din Calabria: Româncă ținută prizonieră și violată timp de 10 ani de un italian, a născut doi copii în captivitate / VIDEO

Caz șocant în Calabria. Un italian de 52 de ani, Aloisio Francesco Rosario Giordano, a fost arestat de carabinierii din Gizzeria (Catanzaro), cu acuzația de ținere în sclavie, violuri multiple și rele tratamente în familie. Timp de 10 ani, a ținut o româncă prizonieră într-un beci pe un câmp din Gizzeria, fără apa, curent și servicii igienice. Femeia, acum de 29 de ani, a fost supusă unor violențe de neimaginat, violată și bătută zilnic. Din aceste violuri s-au născut doi copii.

Investigațiile carabinierilor au arătat că femeia sosise din România în 2007, la vârsta de 19 ani, pentru a o îngriji pe mama bărbatului. După moartea bătrânei, acesta a sechestrat-o și a ținut-o prizonieră timp de 10 ani. Femeia a fost practic imobilizată, încuiată în beci, obligată la violuri zilnic. Nu a fost dusă niciodată la spital, nu a întâlnit niciodată o altă persoană. În timpul sarcinii nu a primit îngrijiri medicale. Rănile grave în părțile intime rezultate în urma violurilor și nașterilor au fost cusute de bărbat cu fir de nylon pentru pescuit.

Ancheta a pornit după ce bărbatul, aflat cu băiatul într-o mașină, a avut un comportament ciudat când mașina a fost verificată de carabinieri, pentru un control de rutină. Băiatul era murdar și avea hainele rupte.

S-a decis o verificare a domiciliului, decoperindu-se oroarea: femeia și copiii, un băiat de 9 ani și o fetiță de 3, trăiau în beciul insalubru, cu șobolani și gândaci, făcându-și nevoile în găleți. Dormeau pe „paturi” din carton. Femeia era aproape inconştientă şi înțelegea ce i se întâmplă după atâţia ani de tortură.

Având în vedere condițiile grave ale femeii și copiilor, aceștia au fost transferați imediat într-o locație protejată. Italianul a fost dus la penitenciarul din Catanzaro.

Mai jos video publicat de carabinierii din Gizzeria care au intervenit la fața locului și au eliberat-o pe femeie.

https://www.gazetaromaneasca.com/observator/actualitate/calabria-doi-minori-romani-violati-de-invatatorul-italian-constransi-la-abuzuri-sexuale/

Teroare in Calabria: cuplu de români torturat și batjocorit de patru italieni

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mutu la Roma, îl laudă pe Totti: «O legendă și un artist al fotbalului»

Diaspora se trezește, românii din străinătate NU VOR SĂ PLĂTEASCĂ taxe la ANAF: ”Măiii escrocilor!”