in

Italia: se declara nevoiașă și încasa venitul de cetățenie, dar avea pe un cont de pariuri peste 25.000 de euro

ItaliaPe hârtie, părea să fie nevoiașă, cu resurse financiare aproape zero, motiv pentru care reușise să obțină venitul de cetățenie, dar în documentația Isee a omis să indice contul unui site de pariuri online pe care încărcase peste 25.000 de euro.
Asta au descoperit carabinierii din Cannara, care au pus sub acuzare o femeie de 49 de ani din Campania pentru infracțiunea de fugă de la domiciliu.

>>> Înșelătorie de 1,6 milioane de franci elvețieni pentru a plăti pensie alimentară fostei soții: medic român în cătușe

Se declara nevoiașă și încasa venitul de cetățenie

Ancheta, care a dus la femeia rezidentă în Napoli, a pornit de la o presupusă escrocherie împotriva unui cetățean din Umbria. Femeia în vârstă de 49 de ani a fost apoi acuzată de fraudă informatică și spălare de bani pentru că a folosit în mod ilicit sume de bani luate de pe cardurile unor victime neștiutoare pentru a-și reîncărca contul pe o platformă de pariuri sportive online.

În încercarea de a identifica alte posibile activități ilegale, carabinierii au verificat prin intermediul Inps că femeia a obținut un venit de cetățenie.

>>> Lista condamnaților români celebri fugiți în Italia are un nou membru: Darius Vâlcov, fost ministru al finanțelor

25.000 pe un cont de pariuri

Cu toate acestea, aceasta omisese să declare printre componentele patrimoniului său – potrivit acuzării – contul de jocuri de noroc, în care făcuse o serie de depuneri în valoare totală de aproximativ 25.000 de euro.

Militarii au explicat că acel cont online nu este doar un instrument prin care se mișcă banii pe platforma de jocuri de noroc, ci și un fel de portofel electronic, în care pot fi creditate și retrase bonusuri, câștiguri și depozite.

Anchetatorii au denunțat-o apoi pe femeie la Autoritatea Judiciară din Napoli și au semnalat neregulile la Inps, care, pe lângă suspendarea acordării venitului de cetățenie, va cere înapoi ceea ce a fost deja plătit în ultimele luni, în valoare totală de aproximativ 6.000 de euro.

sursa: ANSA

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Recunoaștere facială în locurile publice din Italia

Ministrul italian de Interne vrea recunoaștere facială în locurile publice, în special la Roma, Milano și Napoli

Îi alunecă flexul din mâini și îi taie gâtul

Îi alunecă flexul din mâini și îi taie gâtul, muncitor român de 43 de ani mort la Roma