Menu
in

O italiancă și-a ieșit din minți când iubitul român a anunțat-o că vrea să se despartă de ea, arestată după ce a agresat inclusiv polițiștii

O italiancă și-a ieșit din minți. Intervenția poliției de stat din Terni a fost solicitată în seara zilei de 7 martie, pentru o dispută domestică, de un bărbat, identificat ulterior ca fiind un român de 50 de ani. Când polițiștii au ajuns la apartamentul din zona San Giovanni, bărbatul le-a spus ofițerilor că dorea să pună capăt relației cu partenera sa, o femeie de 49 de ani, scrie terninrete.it.

Femeia era de origine din Campania și rezidentă în provincia Perugia, dar că aceasta nu voia să părăsească locuința și că intrase într-o stare de frenezie la auzul veștii, jignindu-l grav.

Ofițerii i-au calmat pe cei doi bărbați, convingându-i să doarmă în camere separate pentru acea seară, dar la scurt timp după aceea, în jurul miezului nopții, bărbatul a sunat din nou pentru a raporta că femeia îl hărțuia în continuare.

Citiți și: Italia, crimă din gelozie: un carabinier l-a împușcat mortal pe amantul iubitei sale, femeia este grav rănită

O italiancă și-a ieșit din minți când iubitul român a părăsit-o

La sosirea polițiștilor de la Brigada Volantă, aceștia o puteau deja auzi pe femeie strigând insulte la adresa bărbatului de pe stradă. Când au intrat în casă, l-au văzut pe acesta cu cămașa de pijama ruptă și au încercat să îi calmeze pe amândoi, dar femeia s-a aruncat asupra lor, rănindu-i (cei doi polițiști au suferit răni care au fost considerate vindecabile în 7 zile).

Femeia a fost transportată la secția de poliție, aflată în continuare într-o stare de agitație extremă, atât de mare încât a necesitat intervenția serviciilor de urgență, timp în care a continuat să nu coopereze și să fie agresivă verbal, proferând insulte și cuvinte vulgare atât la adresa personalului medical, cât și a polițiștilor.

Ea a fost arestată pentru rezistență și vătămare corporală gravă a unui funcționar public, în timp ce bărbatul de 50 de ani a depus plângere împotriva ei pentru persecuție și agresiune.

După cum le-a spus ofițerilor, situația era deja nesustenabilă de câteva luni, când el încercase deja să o scoată din casă, dar ea găsea mereu o cale de a reveni înăuntru. La audierea sumară din această dimineață, judecătorul a validat arestul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]
Exit mobile version