Menu
in

Șoc la chestura din Vicenza, o femeie a cerut pașaport pentru copil înainte ca acesta să se nască: ”Să nu pierdem vacanța!”

Italia, șoc la chestura din Vicenza, o femeie a cerut pașaport pentru copil înainte ca acesta să se nască: ”Să nu pierdem vacanța!”. Femeia a creat codul fiscal al copilului ei nenăscut pentru a rezerva o programare online pentru eliberarea unui pașaport. Totul de teama de a nu putea pleca în vacanță în Mexic, unde își rezervase deja o vacanță, scrie corrieredelveneto.it.

Un „joc de anticipație” extrem, cel al unei mame din provincia Vicenza, pentru care acum Questore de Vicenza, Paolo Sartori, se gândește cum să procedeze.

Citește și: VIDEO Pizza Margherita cu făină de greieri: provocarea lui Gino Sorbillo, faimosul pizzar din Napoli. „Este un gunoi”

Șoc la chestura din Vicenza

Femeia implicată în această afacere este din Schio, o localitate din provincia Vicenza. Ea aștepta cu nerăbdare să petreacă următoarea vacanță de vară alături de copilul nenăscut și, probabil, se temea și că nu va reuși să obțină pașaportul la timp din cauza birocrației, așa că a decis să își facă programarea când titularul documentului – copilul ei – încă nu se născuse.

Posibil? Viitoarea mămică a reușit să „construiască” un cod fiscal. Este nevoie doar de datele personale ale copilului și de o dată de naștere fictivă. Sau, în acest caz, planificată. Femeia a ignorat însă faptul că, odată introdus în programul de rezervări, codul fiscal al unei persoane nu mai poate fi modificat, deoarece este un element esențial pentru verificarea datelor personale.

Bebelușul s-a lăsat așteptat

Ca să nu mai vorbim de faptul că bebelușul s-a lăsat așteptat și s-a născut cu aproximativ o lună mai târziu decât data calculată. Așa că, în cele din urmă, doamna, în imposibilitatea de a efectua modificările datelor personale ale nou-născutului, a cerut ajutorul biroului de pașapoarte al secției de poliție din Bassano del Grappa pentru a modifica atât codul fiscal, cât și data nașterii fiului său.

Când agenții au întrebat-o de ce a schimbat datele, mama nu a putut decât să recunoască faptul că a făcut programarea pentru pașaportul fiului său cu date inventate. Totul de teama – a explicat ea – de a nu putea merge în Mexic, unde își rezervase vacanța de vară.

Femeia a fost imediat mustrată pentru comportament incorect. Ea și-a cerut scuze și a solicitat anularea rezervării. Dar nu s-a lăsat mai prejos, încercând o altă modalitate de a „juca după ureche”: subliniind nevoile vacanței rezervate în America, a cerut oricum o programare anticipată pentru fiul ei. Cu toate acestea, mama nu a reușit: i s-a cerut să facă programarea online prin canalele obișnuite, deoarece nu exista o urgență reală.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version