in

O nouă problemă în Italia: „Am pierdut anticorpii”, alarma medicilor vaccinați acum 6 luni

În mai multe regiuni din Italia, lucrătorii din sănătate sunt suspendați dacă nu se vaccinează, dar, paradoxal, cei vaccinați, într-un număr tot mai mare, nu mai au nicio protecție.

Potrivit raportului săptămânal publicat sâmbătă, 19 iunie, de către guvern (sursa Il Post) în acest moment în Italia, lucrătorii din domeniul sănătății care încă așteaptă prima doză de vaccin sunt 45.753, scrie lantidiplomatico.it.

Datele arată că Regiunea cu cei mai mulți medici și asistenți medicali încă nevaccinați este Emilia-Romagna, unde există încă 14.390 de lucrători din domeniul sănătății, 7,8 la sută din total, .

Dar, de asemenea, în celelalte regiuni, lucrătorii din domeniul sănătății care au refuzat vaccinul reprezintă procente semnificative capabile să pună în criză întregul sistem de sănătate, teritorial și spital.

Italia a ridicat restricția de vaccinare pentru copiii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani

Doar unele ASL regionale au acordat prioritate unei posibile relocări sau a unui loc de muncă diferit, dar numai pentru o mică parte a personalului.

Ceilalți lucrători – conform prevederilor DL 44, împotriva cărora au existat mobilizări în toată Italia – vor fi suspendați fără salariu.

Dar acum a apărut o nouă mare problemă: expiră protecția mutor lucrători din domeniul sănătății vaccinați.

Personalul sanitar a fost vaccinat mai întâi, cu 6 luni în urmă, primii la rând. Acum sute dintre ei nu mai au niciun fel de protecție.

Potrivit unui articol din Panorama, lucrătorii din domeniul sănătății din mai multe spitale italiene au descoperit că sunt fără anticorpi sau că scad treptat la mai puțin de șase luni după vaccin. Îngrijorarea este că astfel se vor găsi neprotejați în timp ce operează în continuare pe prima linie cu cei infectați.

Potrivit AIFA, protecția indusă de vaccinurile anticovide este de 9-12 luni, dar cu o marjă de incertitudine:

„Durata protecției nu este încă precis definită, deoarece până acum perioada de observare a fost în mod necesar de câteva luni, dar cunoștințe despre alte tipuri de coronavirusuri sugerează că ar trebui să aibă cel puțin 9-12 luni. „

Acestea sunt studiile.

Dar realitatea este că sute de lucrători din domeniul sănătății, medici, asistente medicale, de la nord la sud, povestesc despre o situație diferită, despre o viață în prezent fără apărare.

„Așa cum era de așteptat, anticorpii scad în timp – explică geneticianul Marco Gerdol de la Universitatea din Trieste – dar în același timp ar putea rămâne la astfel de niveluri pentru a garanta o protecție semnificativă mult timp.

Fără îndoială, titlul anticorpilor neutralizanți este un corelativ important de protecție, dar știm încă foarte puțin, pe de o parte, care este nivelul minim care poate garanta protecția și, pe de altă parte, despre rolul jucat de componentele celulare ale sistemul imunitar pe perioadă medie-lungă.

Până în prezent, toate datele disponibile sugerează că imunitatea celulară poate fi nu numai mai durabilă, ci și că este mai puțin supusă fenomenelor de imunoevaziune prin variante.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 3]

Consultanță online: de astăzi aplicația Migreat este disponibilă și pentru dispozitivele mobile Apple iOS

batrani executati silit

Bătrâni păcăliţi şi executaţi silit. Vârstnicii au semnat împrumuturi pentru alţii, escrocii au fugit cu banii