in

O româncă îl toarnă pe Berlusconi: „Primeam bani la petrecerile de la Palatul Grazioli”

Românca Ioana Vişan a declarat, în cadrul unui proces desfăşurat în Italia, că a petrecut multe nopţi în casa lui Silvio Berlusconi, recunoscând că primea bani, dar explicând că nu a întreţinut relaţii sexuale cu politicianul italian şi regretând că el nu o mai caută, potrivit BlitzQuotidiano.it., citat de Mediafax.

„Am petrecut multe nopţi la Palatul Grazioli (reşedinţa din Roma a lui Berlusconi – n.red.) la finalul petrecerilor organizate, dar nu au avut niciodată relaţii sexuale cu Silvio Berlusconi. Am primit bani pentru participarea la petreceri, ni se dădeau în plicuri”, a declarat Ioana Vişan, fotomodel român în vârstă de 27 de ani, la procesul intentat la Bari unor apropiaţi ai lui Berlusconi – Gianpaolo Tarantini, Sabina Beganovic şi alte cinci persoane – acuzaţi de proxenetism prin exploatarea a 26 de tinere în perioada 2008-2009.

Ioana Vişan a admis că, pentru participarea la petreceri, primea plicuri cu sume cuprinse între 2.000 şi 5.000 de euro.

„Am fost la multe petreceri şi se crease o atmosferă de prietenie. Nu am întreţinut relaţii sexuale„, a spus Vişan, martoră la proces.

„Nu înţeleg de ce, eu am spus mereu adevărul, dar Silvio Berlusconi nu m-a mai sunat de peste un an. Sunt dezamăgită. Nu înţeleg de ce, am avut o relaţie de prietenie”, a adăugat românca.

În urmă cu doi ani, Ioana Vişan afirma că avusese o relaţie „bazată pe sentimente” cu Silvio Berlusconi. Vişan făcuse declaraţiile la procesul în care Silvio Berlusconi era acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu adolescenta de origine marocană Karima El Mahroug, numită de presă „Ruby”. Întrebată atunci despre relaţia cu Berlusconi şi despre petrecerile din vilele acestuia, Ioana Vişan răspundea: „Relaţiile mele sexuale ţin de intimitatea mea”. La insistenţele procurorilor, românca descria astfel relaţia cu Silvio Berlusconi: „Avem o relaţie bazată pe sentimente de circa patru ani”.

Presa italiană a relatat în mai multe rânduri că dama de companie româncă a fost invitată constant la petrecerile fostului premier italian.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

La teorie suntem tari, practica ne omoară: MAE vrea să convingă diaspora că are servicii consulare de calitate

Alina Gorghiu: „Prioritățile liberalilor: căderea Guvernului și votul prin corespondență”