in

O tânără de 20 de ani a murit de șoc anafilactic după ce a mâncat tiramisu, anchetă la Milano

O tânără de 20 de ani a murit de șoc anafilactic după ce a mâncat tiramisu. Cele două femei, care conduceau patiseria ce aproviziona restaurantul (care nu a fost implicată în acest caz), sunt cercetate pentru omor prin imprudență. Tânăra era alergică la produsele lactate: în desert, descris ca fiind vegan, erau prezente urme de lapte.
>>> Citiți și: Adolescent român de 14 ani, împușcat la periferia Romei. Se speculează o dispută între bande

O tânără de 20 de ani a murit de șoc anafilactic după ce a mâncat tiramisu

Nu este vorba de un „deces ca urmare a unei alte infracțiuni”, ipoteză emisă în prima parte a anchetei în cadrul infracțiunii de „înșelăciune în exercitarea comerțului”, adică nu este vorba de un mod de producție care, în mod intenționat (poate pentru a face economii), ar fi amestecat factura prăjiturilor vegane cu cea a prăjiturilor cu lapte, ci un haos antreprenorial mai general, care a contribuit indirect la uciderea din culpă a unei studente de 20 de ani alergică la produsele lactate la locul de muncă, atunci când nu a împiedicat amestecarea celor două linii de producție în laboratorul de patiserie „Glg srl”, care în acel moment furniza 63 de restaurante italiene cu produsul vegan „Tiramisun Mascherpa”, scrie milano.corriere.it.
>>> Citiți și: Palermo, a murit din cauza unui tifon uitat în timpul unei operații: 1,5 milioane de euro pentru moștenitori

În această reconstituire a procurorilor Tiziana Siciliano și Luca Gaglio, luni, gip Fiammetta Modica a dispus ca mama și fiica, proprietare ale laboratorului din care tiramisu a costat-o viața pe Anna Bellisario, să fie interzise din activitatea antreprenorială imediat ce studenta alergică l-a gustat în restaurantul vegan al lanțului Flower Burger (neresponsabil) unde lua cina cu o prietenă pe Corso Garibaldi, în centrul orașului Milano.

Studenta a cerut insistent informații despre produs

Când a comandat tiramisu, tânăra a avut cu atât mai multe motive nu numai să verifice eticheta, ci și să ceară informații suplimentare: pentru alergia ei foarte puternică, faptul că nu existau urme de produse lactate era o chestiune de supraviețuire. Fusese liniștită și, prin urmare, a început să mănânce. Dar la a doua lingură s-a simțit rău, a alergat la baie pentru a încerca să vomite, a luat medicamentele pentru astm și cortizonul pe care le avea mereu la ea, dar la scurt timp a leșinat și a murit la spital.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Cel mai popular influencer român din Italia a fost agresat „din cauza succesului său” – VIDEO

Cine este Petrov Corum, tânărul rom arestat pentru uciderea lui Alexandru Ivan: „Diamante, bani în frigider, viață de lux în stil Casamonica”