in

Cel mai popular influencer român din Italia a fost agresat „din cauza succesului său” – VIDEO

„Foarte tânăr și deja popular pe rețelele de socializare și tocmai din acest motiv a fost atacat”, scrie optimagazine.com. Este vorba de George Ciupilan, un tânăr născut în România care a crescut în Italia și s-a făcut remarcat pe web și în reality-show-uri de succes.
CITEȘTE ȘI: Un tânăr român cucerește Italia: George Ciupilan face furori la emisiunea „La Caserma” de pe Rai 2

  • Nume : George
  • Prenume : Ciupilan
  • Anul nașterii : 2002
  • Rezident: Stella (Savona)
  • Platforme : Instagram, TikTok
  • Categorie : Influencer

Cine este George Ciupilan

George Ciupilan este o tânără vedetă web. Născut în România în 2002, George a crescut în Stella, în provincia Savona. În capitală a absolvit Institutul Tehnic pentru Geometri Boselli Alberti. Drumul său către succes a început în 2019 când a participat la un reality show Il Collegio și a continuat în 2021 cu participarea sa la La Caserma. Ambele participări îl fac din ce în ce mai popular pe rețelele de socializare, unde începe să-și croiască drum ca influencer. Consacrarea vine în 2022, când intră în casa VIP Big Brother.

Astăzi pe Instagram se mândrește cu aproximativ 570 de mii de urmăritori, în timp ce pe TikTok este înconjurat de aproape 2 milioane de urmăritori.

Daniel, un frumos român din Carrara care muncește în construcții este cap de afiș la Love Island Italia

Atacul din 14 ianuarie 2024

Visualizza questo post su Instagram

Un post condiviso da George Ciupilan (@georgeciupilan)

Pe 14 ianuarie 2024, George Ciupilan a fost atacat de un grup de băieți. George însuși a povestit episodul pe rețelele de socializare, arătându-și fața umflată și rănile. Cauza atacului nu a fost dezvăluită. Georgie Ciupilan a povestit episodul cu aceste cuvinte:

„Bună ziua, din păcate acestea sunt suferințele mele, mai am de făcut niște analize ortopedice în ceea ce privește partea superioară a trunchiului, în special umărul pe care mă chinui să-l mișc. Din păcate, această agresiune vine cu prețul popularității. Sper ca niciunui alt coleg care face aceeași activitate ca mine să nu i se întâmple așa ceva și să fie nevoit să-și riște sănătatea, așa cum mi se întâmplă în aceste ore.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Alexandru Ivan, ucis din greșeală. Ținta era tatăl său vitreg, Tiberiu Măciucă. O persoană a fost arestată

murit de șoc anafilactic după ce a mâncat tiramisu

O tânără de 20 de ani a murit de șoc anafilactic după ce a mâncat tiramisu, anchetă la Milano