in

Un tânăr român cucerește Italia: George Ciupilan face furori la emisiunea „La Caserma” de pe Rai 2

George Ciupilan, românul care a cucerit Italia cu zâmbetul său irezistibil, este unul dintre concurenții „La Caserma”.

„La Caserma” este un reality show difuzat din 27 ianuarie 2021 în prime time pe Rai 2. Programul se bazează pe formatul britanic „Lads ‘Army” și îl are pe actorul Simone Montedoro ca narator.

Protagoniștii programului, numiți „recruți”, sunt un grup de băieți și fete cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, din toată Italia, aparținând așa-numitei Generații Z, cea care nu a trăit niciodată într-o lume fără internet și social media, scrie sologossip.it.

Aceștia vor trebui să trăiască o lună într-o structură folosită ca o cazarmă militară în Levico Terme, în provincia Trento, adaptându-se la un curs rigid de pregătire militară și respectând regulile impuse de cinci instructori profesioniști.

În timpul episoadelor, recruții vor trebui să se confrunte cu antrenamente dure, cursuri de gimnastică, curse cu obstacole, exerciții de camuflaj, excursii în aer liber, alpinism și traversare.

Scopul este să învățăm să credem în grup și în prietenie.

Participanții la prima ediție sunt: ​​Naomi Akano, Martina Albertoni, Alessandro Badinelli, Denis Brioschi, Elia Cassandro, Emanuele Cimadoro, George Ciupilan, Carmelo Corsaro, Luca Ferettini, Andrea Fratino, Antonio Gennarelli, Omar Hussain, Nicholas și William Lapresa, Erika Mattina, Linda Mauri, Alice Paniccia, Simone Peroni, Matteo Rizzolo.

Dintre participanți, cel despre care se comentează intens și se scrie în publicațiile de gossip este George Ciupilan, este unul dintre concurenții primei ediții.

George vine din localitatea Stella, provincia Savona. Are origini românești.

A ajuns în Italia când avea doar opt ani.

La început a avut unele dificultăți în integrare, în principal datorită limbii, dar în scurt timp a reușit să învețe limba italiană și să-și facă noi prieteni.

A urmat institutul tehnic Boselli Alberti pentru topografi.

Este un tânăr influencer de succes: profilul său de Instagram se mândrește cu peste 560.000 de followers și fotografiile sale sunt întotdeauna pline de aprecieri.

„La Caserma” nu este prima experiență de televiziune a lui George Ciupilan. În ciuda vârstei tinere, băiatul a debutat în lumea divertismentului grație unui alt reality – „Il Collegio” (foto 👆). Aici tânărul influencer a avut ocazia să se facă cunoscut în toată Italia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Arezzo, doi români prinși cu droguri de 80.000 de euro în mașină: arestați

Efectele vaccinului în Italia: cazurile de COVID-19 au scăzut cu 60% în rândul cadrelor medicale