in

Arezzo, doi români prinși cu droguri de 80.000 de euro în mașină: arestați

Zece kilograme de marijuana trimise într-un colet la Arezzo au fost confiscate de către carabinierii Secției Radiomobile a Companiei în timpul unui serviciu de control teritorial obișnuit.

La începutul după-amiezii de ieri, în via Amendola, militarii au oprit o mașină cu motor de capacitate mare, ai cărei doi ocupanți, români în vârstă de 30 de ani fără cazier, s-au arătat imediat extrem de nervoși, potrivit arezzoweb.it.

În timpul verificării, au încercat să distragă atenția de la un pachet sigilat, cu instrucțiuni de expediere care indicau unul dintre cei doi ca destinatar, în interiorul portbagajului.

Carabinierii au procedat astfel la deschiderea pachetului care conținea, la o primă verificare, doar câteva perne înfățate. La o mai amănunțită inspecție, fețele de pernă au fost deschise și au fost găsite în interior pungi vidate care conțineau marijuana.

Activitatea de investigație a continuat cu percheziția la domiciliu a locuințelor celor doi, unde au fost găsite un pachet suplimentar de marijuana, câteva doze de cocaină și material pentru dozarea substanțelor.

În total, au fost confiscate 10 kg de marijuana și câteva grame de cocaină. Prin urmare, un comerț ilicit de droguri care ar fi putut produce peste 80 de mii de euro pe pieța neagră.

Cei doi au fost arestați pentru deținere de droguri în scopul traficului și duși la penitenciarul Arezzo.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
diana sosoaca exclusa

Diana Șoșoacă a fost dată afară din AUR:«Este colerică şi se crede Mântuitorul lumii»

Un tânăr român cucerește Italia: George Ciupilan face furori la emisiunea „La Caserma” de pe Rai 2