in

Daniel, un frumos român din Carrara care muncește în construcții este cap de afiș la Love Island Italia

Astăzi, 7 iunie, debutează oficial „Love Island” pe Discovery +. Un frumos român se află printre tinerii care participă la versiunea italiană a celebrului reality-show, și care se va desfășura într-o luxoasă vilă din Gran Canaria, sub supravegherea Giulia De Lellis.

Love Island este un fenomen mondial, un format care entuziasmează publicul, având în vedere că soarta participanților este în mâna telespectatorilor, care acționează interactiv printr-o aplicație.

Un tânăr român cucerește Italia: George Ciupilan face furori la emisiunea „La Caserma” de pe Rai 2

Sarcina concurenților este să-și caute un suflet pereche, formând un cuplu rezistent la bombe, pentru a ajunge la finală și pentru a obține bogatul fond de premii.

Între primii 10 concurenți (lovers, cum se numesc în concurs), 5 băieți și 5 fete care vor intra în program pe 7 iunie 2021, se află și Daniel, un român de 21 de ani.

Daniel, din Carrara, are origini românești, ajuns în Italia la vârsta de doi ani împreună cu familia sa. a început să lucreze foarte tânăr cu tatăl său pe șantier, continuându-și studiile la seral.

Dacă la început nu i-a plăcut să lucreze pe șantier, de-a lungul timpului, a găsit satisfacție.

Din acest motiv, cu ajutorul tatălui său, în urmă cu câțiva ani, și-a deschis propria firmă de construcții.

Dar în același timp este și model. A fost logodit de mult timp, dar de câțiva ani a fost un adevărat Don Juan. În timp ce tatăl său l-ar dori într-o relație serioasă, îi place să-și arate abilitățile de latin-lover.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

Roma, hoț român urmărit de polițiști, rănit grav după ce a sărit de la 10 metri înălțime

Italia, peste 20 de milioane de euro confiscate companiei DHL, percheziții la sediile din multe orașe