in

Roma, hoț român urmărit de polițiști, rănit grav după ce a sărit de la 10 metri înălțime

Un român de 27 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost prins la furat şi a încercat să scape sărind de la 10 metri înălţime. Împreună cu alţi doi complici ar fi furat bunuri şi bijuterii în valoare de zeci de mii de euro. Poliţiştii italieni au reuşit să-l prindă pe român şi doar pe unul dintre complicii acestuia.

Incidentul s-a petrecut în Roma, capitala Italiei, atât bărbatul respectiv, cât şi alţi doi suspecţi fiind bănuiţi că au spart numeroase apartamente şi au furat bijuterii şi bunuri în valoare de zeci de mii de euro. Conform Corriere Della Sera, citat de observatornews.ro., alerta a fost dată sâmbătă seara când locuitorii dintr-un bloc au auzit sunete suspecte provenind dintr-un apartament.

Oamenii au solicitat intervenţia forţelor de ordine, iar poliţiştii au ajuns de urgenţă la faţa locului şi au pornit în urmărirea a trei suspecţi. Pe unul dintre suspecţi, un tânăr de 23 de ani, au reuşit să-l captureze utilizând focuri de armă. Românul de 27 de ani a încercat, în continuare, să fugă de poliţişti, iar la un moment dat, pentru a-şi pierde urma, a sărit de la o înălţime de 10 metri.

Românul nu a reuşit să-şi amortizeze aterizarea astfel că s-a ales cu răni grave în urma impactului cu asfaltul. Chiar şi aşa, românul a încercat să se mişte din nou, dar nu a mai reuşit să avanseze foarte mult, fiind capturat de poliţiştii italieni.

Victima a fost transportată de urgenţă la spital, iar medicii au stabilit că românul trebuie să rămână sub supravegherea lor, astfel că bărbatul a fost internat sub pază. Totuşi, analizele efectuate au arătat că rănile căpătate nu îi pun viaţa în pericol. Poliţiştii au descoperit, asupra celor doi suspecţi, bunuri şi bijuterii furate, iar ulterior au efectuat şi percheziţii la domiciliile celor doi şi au mai ridicat alte produse de lux care ar fi provenit din mai multe furturi comise. Al treilea suspect implicat în acest caz încă nu a fost prins până acum.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4]

Roma, bărbat mort, îndesat într-o geantă, descoperit de un trecător în apropiere de Colosseum

Daniel, un frumos român din Carrara care muncește în construcții este cap de afiș la Love Island Italia