in

Roma, bărbat mort, îndesat într-o geantă, descoperit de un trecător în apropiere de Colosseum

Poliţiştii din Roma au descoperit, în cursul zilei de sâmbătă trupul unui bărbat mort care fusese ascuns într-o geantă. Poliţiştii italieni au rămas şocaţi de descoperirea făcută. Descoperirea macabră a fost făcută, iniţial, de un trecător care se afla pe o stradă din apropiere de Colosseum.

Bărbatul a observat că din geanta respectivă curge sânge, astfel că a alertat forţele de ordine. Conform Libero Quotidiano, citat de observatornews.ro, poliţiştii ajunşi la faţa locului au observat cu stupoare că în geanta respectivă se află ascuns trupul unui bărbat mort.

Poliţiştilor le-a fost uşor să descopere cine este victima în condiţiile în care urmele de sânge i-au condus exact până la un apartament ocupat de Luca De Maglie, un bărbat care avea 37 de ani. De Maglie avea antecedente penale şi era cunoscut drept dependent de droguri.

Poliţiştii au descoperit-o în apartamentul lui De Maglie pe partenera acestuia, o femeie în vârstă de 39 de ani. Femeia, şi ea cu antecedente penale şi dependentă de droguri, a recunoscut că ea l-a băgat pe De Maglie în geanta respectivă şi i-a transportat trupul neînsufleţit până la câteva sute de metri distanţă.

Totuşi, femeia le-a spus poliţiştilor că nu are nicio legătură cu moartea bărbatului. Suspecta a precizat că, în cursul zilei de luni, când s-a întors acasă, l-a descoperit pe De Maglie prăbuşit cu faţa în jos. A încercat să-l resusciteze însă fără succes. Apoi, femeia a stat câteva zile în casă cu trupul neînsufleţit al bărbatului înainte să decidă că trebuie să scape de el. A sperat că dacă îi duce corpul lui De Maglie într-un anumit loc, acesta va fi ridicat de cei care ridică gunoiul.

Anchetatorii nu cred varianta povestită de femeie şi continuă verificările. Vor să afle dacă nu cumva a fost implicată şi o altă persoană în această poveste, în condiţiile în care este greu de crezut că femeia putea să transporte singură trupul neînsufleţit al victimei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Teroare la Rivoli, un român a împușcat un bijutier. „Omoară-l pe ticălos”, i-a strigat complicele

Roma, hoț român urmărit de polițiști, rănit grav după ce a sărit de la 10 metri înălțime