in

Teroare la Rivoli, un român a împușcat un bijutier. „Omoară-l pe ticălos”, i-a strigat complicele

O lovitură relativ ușoară, se gândeau bandiții: Bijutierul trăiește singur și cu siguranță are valori în casă.

Dar planul celor doi criminali a eșuat și reacția lor a fost violentă. Bijutierul a fost împușcat.

Jaful a avut loc vineri seara, 4 iunie, într-o vilă din via Cavour 25, Rivoli, provincia Torino.

Jaful s-a încheiat cu împușcarea proprietarului, Giovanni Giorgio Tuberga, bijutier italian în vârstă de 53 de ani, și cu arestarea unuia dintre cei doi bandiți de către carabinieri. Un al doilea criminal este fugar și este încă căutat.

Infractorii intraseră noaptea în clădire în ciuda prezenței unui câine de pază. Când proprietarul s-a trezit, unul dintre ei a tras.

Alarma a fost imediată, deoarece împușcătura s-a auzit peste tot. Carabinierii au sosit imediat și unul dintre cei doi criminali nu a avut scăpare. A fost literalmente placat de un militar și încătușat.

Avea o mască de latex pe față, pistolul la brâu și ținea în mână o pungă cu bunurile furate. „Nu avea documente – au raportat apoi carabinierii -, dar l-am identificat: este un cetățean român în vârstă de 50 de ani”.

El este cel care a tras, conform victimei care a spus anchetatorilor că celălalt complice i-a strigat românului, într-o italiană perfectă: „Ucide-l pe ticălos” («Ammazza il bastardo»), potrivit cronacaqui.it

Victima a fost transportată cu o ambulanță la spitalul CTO din Torino. Starea sa nu este gravă: prognoza este de 40 de zile pentru rana din picior.

Militarii au recuperat, de asemenea, arma aruncată în grădină și o mare parte din bunurile furate (un smartphone, un ceas de lux și bani numerar).

Cei care au acționat – spun surse din anchetă, citate de presa italiană – știau că victima trăia singură și că fusese proprietarul magazinului de bijuterii „Mosca” din Rivoli”, pe care l-a vândut.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Șoc în Italia, o tânără de 18 ani a fost ucisă la comanda părinților pentru că a refuzat o căsătorie aranjată

Roma, bărbat mort, îndesat într-o geantă, descoperit de un trecător în apropiere de Colosseum