in

Șoc în Italia, o tânără de 18 ani a fost ucisă la comanda părinților pentru că a refuzat o căsătorie aranjată

Saman, o tânără de 18 ani a fost ucisă la comanda propriilor părinți pentru că ar fi refuzat o căsătorie aranjată. O poveste care a îngrozit Italia.

Ultima probă, câteva cuvinte pronunțate într-o conversație cu o persoană apropiată și referitoare la Saman Abbas: „Am făcut o treabă bună”, potrivit Gândul.

Aceste cuvinte au fost pronunțate de Hasnain Danish, unchiul tinerei de 18 ani care a dispărut din Novellara, în provincia Reggio Emilia, despre care nu există nicio veste de o lună. După ce fata a dispărut, întreaga familie a zburat în Pakistan.

Hasnain Danish este tocmai bărbatul despre care se crede că a ucis-o pe fată, după ce aceasta s-a opus unei căsătorii aranjate. Și este unchiul ei.

Salerno, român condamnat la ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ, l-a omorât cu o bâtă pe un tănăr italian și i-a violat prietena

Înainte de a fi ucisă, Saman și-a auzit mama vorbind cu cineva despre uciderea ei.

Fata i-ar fi trimis un mesaj vocal iubitului ei secret, în care spune că a auzit de la mama sa că moartea ar fi singura „soluție” pentru a pedepsi o fată care vrea să se opună căsătoriei discutată cu mult timp înainte în Pakistan.

Potrivit Gazzetta di Reggio, fata era convinsă că vorbesc despre ea.

„Am auzit-o cu urechile mele, jur că vorbesc despre mine …”.

Iubitul lui Saman le-a explicat anchetatorilor cum se temea fata pentru viața ei. Și chiar i-ar fi spus:

„Dacă nu răspund în următoarele 48 de ore, anunță poliția!”

Cinci persoane anchetate

Cuvintele lui Hasnain Danish sunt un element fundamental în ancheta despre dispariția lui Saman, în care sunt cercetați părinții tinerei de 18 ani, Shabbar Abbas și Nazia Shaheen (46 și 47 de ani), verii lui Saman, Ijaz Ikram (28 de ani), și Nomanulhaq Nomanulhaq (33), ambii rezidenți în Campagnola, și unchiul său.

Acesta din urmă este fugar, precum și părinții tinerei de 18 ani și unul dintre veri (celălalt, Ikram a fost blocat în Franța și se așteaptă să fie extrădat), potrivit anchetatorilor.

Fratele, care are doar 16 ani, ar fi confirmat cearta care a avut loc în noaptea crimei pentru că sora lui a refuzat să se căsătorească cu un văr, într-o căsătorie aranjată de familie.

Crima

Un videoclip, preluat de anchetatori, arată cum fata este văzută ieșind din casă împreună cu tatăl și mama ei și nu se mai întoarce niciodată. Aceasta este ultima dată când Saman este văzută în viață.

Apoi, videoclipul arată părinții cum se întorc la cabana unde locuiesc. Aceste imagini, în plus față de videoclipul din 29 aprilie, îi înfățișează pe cei doi veri și pe unchiul lor care se îndreaptă către câmpurile din spatele casei cu lopeți.

Potrivit procurorului Laura Galli în noaptea dintre 30 aprilie și 1 mai, Saman, după încă o încercare de evadare la sfârșitul unei discuții, a fost predată unchiului ei.

„Du-te la unchiul tău”, i-ar fi spus ei.

Bărbatul își aștepta nepoata la capătul unei cărări care merge paralel cu drumul provincial care duce spre Guastalla și Po.

Unchiul său a ucis-o apoi în apropiere. Deci, trupul neînsuflețit al tinerei ar fi fost ascuns undeva, îngropat sau aruncat într-o fântână.

Saman, în noiembrie anul trecut, s-a opus căsătoriei aranjate pe care familia o planifica pentru ea în Pakistan

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Salerno, român condamnat la ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ, l-a omorât cu o bâtă pe un tănăr italian și i-a violat prietena

Teroare la Rivoli, un român a împușcat un bijutier. „Omoară-l pe ticălos”, i-a strigat complicele