in

Oferte de cazare gratis în Sicilia și Roma, în peste 350 de hoteluri. Iată cum puteți profita

Începând cu luna iunie, turiştii care îşi rezervă o vacanţă în Sicilia sau în Roma pot profita de voucherele oferite chiar de autorităţile locale. Proiectul See Sicily are ca principal scop relansarea turismului doborât de pandemie. Bugetul? Peste 75 de milioane de euro. Astfel toți turiștii beneficiază de o noapte în plus de cazare la rezervarea a minimum 3 nopți în peste 350 de hoteluri.

Pentru a beneficia de această ofertă trebuie doar să faceți clic pe pagina www.visitsicily.info/seesicily și să contactați unul dintre operatorii înscriși în program, inclusiv agenții, scrie dordevacanta.ro.

Serviciile turistice suplimentare sunt, de asemenea, incluse gratuit în pachetul SeeSicily. Pentru a face față cererilor autoritățile au rezervat deja 100.000 de camere de hotel, peste 70.000 de excursii și 10.000 de ședințe de scuba diving cu instructor. Din luna iulie puteți opta și pentru intrări la muzee gratuite, iar din octombrie puteți beneficia de reduceri la toate zborurile naționale și internaționale. Voucherele sunt individuale și pot fi utilizate o singură dată.

Aceeași oferta o puteți regăsi și dacă vreți să vizitați Regiunea Lazio, inclusiv Roma. Hotelurile oferă pachet de cazare de 3 nopți plus una gratis.

Trebuie să țineți cont însă că Italia cere în continuare un test Covid negativ pentru a putea intra în țară.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
copii cancer

A furat bani de la copiii bolnavi de cancer. Mame disperate, escrocate de un tânăr care promitea că le ajută

Italia, de luni alte patru regiuni intră în zona albă: Abruzzo, Liguria, Umbria și Veneto