Menu
in

Oroare la Milano, bătrână de 84 de ani ucisă și tăiată cu ferăstrăul în bucăți de fiica ei

Bătrână tăiată bucăți la Milano – Lucia Cipriano, 84 de ani, găsită decapitată și tranșată în cadă: una dintre fiice a fost reținută.

Bătrână tăiată bucăți la Milano

Există o arestare în cazul bătrânei găsite moartă și tranșată în casa ei din Melzo (Milano). Una dintre fiice, Rosa Fabbiano, în vârstă de 58 de ani, a fost arestată cu ipoteza crimei, profanare și ocultare de cadavru. Aceasta a făcut uz de dreptul de a nu răspunde, scrie Leggo.

Trupul victimei, Lucia Cipriano , 84 de ani, a fost găsit ieri în cadă, decapitat și parțial disecat în încercarea, poate, de a scăpa de el.

Cea care a făcut teribila descoperire a fost cea mai mică dintre cele trei fiice ale femeii, care locuiește în Trento, și căreia i s-a spus că mama ei a fost transferată la un azil.

Italia, tânără de 26 de ani, ucisă şi tranşată de vecinul ei, trupul femeii pus în 4 saci și aruncat în mărăcini

Bătrâna locuia singură

Vecinii spun că femeia locuia singură, nu mai fusese văzută în cartier de vreo două luni. Nu stătea bine deloc. În zilele precedente, bătrâna plecase din casă în pijama ei și începuse să rătăcească pe străzile orașului. Au fost carabinierii cei care o însoțiseră acasă.

Tranșată cu un ferăstrău

A fost folosit un ferăstrău , găsit ulterior și confiscat de către Carabinieri din Milano, pentru a diseca cadavrul Luciei găsit în stare avansată de descompunere în cada apartamentului ei din Melzo (Milano). În această dimineață a fost arestată una dintre cele trei fiice ale victimei. Potrivit anchetatorilor, decesul datează de cel puțin două luni în urmă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 47 In medie: 4.1]
Exit mobile version