in

Padova, amendă usturătoare pentru un român, fuma în mașină lângă copil, aerul din interior era irespirabil

Un român din Italia a fost amendat de poliţiştii rutieri, după ce a fost prins în timp ce fuma în maşină, lângă fiul său minor. Românul a fost tras pe dreapta de poliţiştii rutieri la Codevigo (Padova), iar agenţii au descoperit că acesta fuma lângă fiul său, motiv pentru care l-au amendat cu 466 de euro.

Bărbatul conducea o maşină cu nouă locuri, iar aerul din interior era irespirabil. Potrivit jurnaliştilor italieni, citați de observator.tv, pe lângă şoferul român şi fiul acestuia, în maşină se mai aflau patru persoane care nu purtau centurile de siguranţă.

Acelaşi lucru se întâmpla şi cu copilul, acesta fiind pus într-un scaun special pentru copii care, însă, nu era asigurat cu centura de siguranţă. Drept urmare, şoferul român a fost amendat pentru că fuma în maşină în prezenţa unui minor, dar şi pentru că nu dispunea de asigurarea corectă şi eficientă a încărcăturii.

ATENȚIE! Toxinele din țigări rămân în casă luni de zile după ce ai renunțat la fumat

Ești fumător? Această băutură îți curăță plămânii și previne cancerul pulmonar

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Copilul mort în fosa septică urma să plece cu toată familia în Italia: ”Angajatorul îi oferise șansa de a se muta cu toții acolo”

”Să vină Diaspora, că noi ne p…. pe ea”, senatorul Bădălău absolvit de orice vină, deși nu s-a prezentat la CNCD