in

Padova, român de 49 de ani, lovit de o mașină după o manevră bruscă, a murit pe loc

O manevră fatală. Accident tragic pe Conselvana: viața și-a pierdut-o un român de 49 de ani, Dumitru Alexandrescu, accidentat de o mașină în timp ce se ducea acasă după muncă cu bicicleta.

Totul s-a întâmplat pe 3 ianuarie în jurul orei 15.30 pe șoseaua foarte circulată pe via Conselvana, pe strada care unește Bagnoli de Conselve (Padova). Alexandrescu a fost lovit de o utilitară (un Chevrolet Aveo condus de M. B., de 25 de ani, din Cartura) care circula în aceeași direcție și care s-a ciocnit pe partea dreaptă cu roata anterioară a bicicletei.

Muncitorul a fost aruncat pe capota mașinii și și-a izbit capul în mod violent de partea dreaptă a parbrizului, spărgându-l, ajungând apoi la pământ și murind pe loc în urma impactului violent. Personalul medical de la 118 a încercat să-l reanimeze circa jumătate de oră pe bărbatul prăbușit la pământ, într-o baltă de sânge, însă pentru român nu s-a mai putut face nimic.

Dinamica exactă a accidentului este în analiza carabinierilor, intervenți la fața locului, însă se pare că Dumitru Alexandrescu a virat brusc fără a-și da seama că era urmat de un vehicul al cărui șofer nu a putut face nimic pentru a-l evita.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Arestați circa 200 de membri ai grupării mafiote ‘Ndrangheta, confiscate bunuri în valoare de 50 de milioane de euro

Mort de frig pe o bancă din Verona: ” Noi toți suntem vinovați de moartea lui Daniel”