Menu
in

Doliu în lumea sportului. O boală bruscă îl lovește pe fostul jucător de la AC Milan

Patrizio Billio, fost jucător AC Milan mort subit – Un infarct, la doar 48 de ani , l-a ucis pe Patrizio Bilio, fost fotbalist, printre altele, la AC Milan. Un infarct fulminant l-a lovit, la Treviso, în timp ce juca padel cu niste prieteni. Un nou doliu și teamă în lumea fotbalului, așadar, recent zguduită de condițiile grave în care se află Marc Overmars, precum și de decesele lui Gianluca Vialli și Sinisa Mihajlović , precum și de o multitudine de boli bruște și nașteptate la sportivi tineri. 

Patrizio Billio, fost jucător AC Milan mort subit

Este de la sine înțeles că Patrizio Bilio, care a condus școala de fotbal AC Milan din Kuweit din sezonul 2011-2012, a fost o persoană sportivă, sănătoasă și, de asemenea, relativ tânără. 

Patrizio Bilio avea multe proiecte, inclusiv Tabăra de vară din Milano la vară, care va avea loc la Cortina d’Ampezzo, pe care o organiza împreună cu Pietro Vierchowood .

Aflăm de la Il Mattino că AC Milan a lansat o postare pe Twitter , în care „Întreaga familie Rossoneri este alături de durerea celor dragi”. 
>>> Abruzzo, un cioban român în vârstă de 46 de ani găsit mort acasă. „Ucis de o boală bruscă”

Nenumărate alte mesaje de condoleanțe sosesc în acest moment din lumea fotbalului și a sportului în general. Crescut în echipa de tineret a lui Milan, a mai jucat în Anglia, cu Crystal Palace , iar apoi în Scoția cu Dundee și apoi Aberdeen . Vestea a lăsat consternat și fotbalul britanic, care a relatat moartea lui Billio în mai multe tabloide. Dundee a publicat o notă oficială cu privire la moartea lui Billio, anunțând un minut de reculegere în onoarea lui. 

„Trebuia să se căsătorească în aprilie”, dar o boală bruscă și neașteptată a oprit-o. Veronica avea 29 de ani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version