in

„Trebuia să se căsătorească în aprilie”, dar o boală bruscă și neașteptată a oprit-o. Veronica avea 29 de ani

Veronica a murit brusc și neașteptat – O tragedie imposibil de acceptat, cea care a lovit comunitatea Clusone, un municipiu din provincia Bergamo în ultimele ore. Aici s-a stins din viață Veronica Pegurri, o fată de doar 29 de ani care a dispărut în urma unei boli care a lovit-o în după-amiaza zilei de miercuri, 18 ianuarie.

I se face rău pe neașteptate, Alberto moare în fața prietenilor săi

Veronica a murit brusc și neașteptat

Tânăra, potrivit celor relatate de ziarul Today.it, se afla în casa ei din Villa Carcina, în zona Brescia, când a început brusc să se simtă rău. În trecut fusese diagnosticată cu o problemă cardiacă, cu care, totuși, trăia de ceva vreme, ținută mereu sub control. Veronica locuia cu partenerul ei Luca și cu fiica ei de 11 luni. Cei doi plănuiau să se căsătorească în aprilie anul viitor. (Continuați să citiți după fotografie)

Italia, se simte rău la volan și oprește în Autogrill: șofer de camion găsit mort. Tragedie pe autostrada A4

Veronica a murit brusc și neașteptat

Înmormântarea Veronicăi Pegurri a fost stabilită pentru 21 ianuarie. Întreaga comunitate a fost șocată de știre, multe mesaje au apărut imediat pe net pentru a încerca să exprime o durere prea mare. Profesorul Roberto Palumbo , care fusese profesor al tinerei fete în liceu, a vrut să o amintească astfel: „La revedere, dragă Peggy. Așa te-am numit când, la 14 ani, ai fost la clasa 1c a Liceului Fantoni din Clusone. Ai fost cordială, politicoasă și însorită, calități pe care ai continuat să le ai și să le demonstrezi chiar și când nu mai erai micuța Pegurri, dar ai înfruntat cu eleganță și voință viața pe care sperai să fie lungă și plină de satisfacții. (Continuați să citiți după fotografie)

Verona, învățătoare de 44 de ani s-a prăbușit și a murit la școală, sub ochii îngroziți ai elevilor

Veronica Pegurri a murit în urma unei boli subite

„Ne-am întâlnit de mai multe ori în acești ani – a mai scris profesorul – Simpatia și spontaneitatea ta te-au făcut să depășești, așa cum tu însuți ai recunoscut, acea distanță față de acel profesor de liceu care încă te iubea, dar pe care uneori îl urai din cauza Geografiei. M-ai numit tu și m-ai îmbrățișat cu afecțiune, numindu-mă în glumă Roby, în timp ce amuzată și cu acei ochi plini de lumină ți-ai amintit de niște episoade din viața din liceu”. (Continuați să citiți după fotografie)

„Ieri – se mai citește în postare – o boală bruscă , din păcate, te-a smuls din afecțiunile tuturor celor care, auzind cu neîncredere vestea tragică, astăzi nu mai putem face decât să bâlbâim câteva cuvinte. Ceea ce riscă să fie și de prisos. La revedere, Veronica. Ne place să ne imaginăm că acum îți îmbrățișezi mama. Iar îmbrățișarea ta într-o dimensiune care nu mai este pământească devine o sursă de mângâiere pentru noi. Odihnește-te în pace, micuță Peggy, și din ceruri privește-ți profesorul cu ochii aceia plini de lumină”.

Lecce, moare subit noaptea la doar 26 de ani: „Era tânăr și sănătos, tragedie greu de explicat”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Obligația de reabilitare termică a caselor în Italia

Lovitură mortală pentru cei care au casă în Italia: directiva UE obligă la cheltuieli nebunești. „100.000 de euro de familie”

Cadouri de poveste personalizate

Cadouri de poveste personalizate: un business de succes al unei tinere moldovence din Italia