in

Pesaro, agresiune brutală, în plină stradă: menajeră lovită cu o cărămidă în față, dusă în stare gravă la spital

ItaliaPesaro, agresiune brutală, în plină stradă: menajeră lovită cu o cărămidă în față, dusă în stare gravă la spital. Atacul a avut loc în această dimineață, la ora 9. Autorul, care pare să fie rudă cu victima (care lucrează ca ajutor casnic), este fugar. Un accident la elicopterul 118 a încetinit operațiunile de salvare datorită unui accident tehnic.
Citește și: Torino: insultată, bătută și obligată să doarmă pe balcon, ani de zile de iad din cauza badantei

Pesaro, agresiune brutală, în plină stradă

O agresiune brutală, în plină stradă. Iar la pământ a răms o femeie, în vârstă de 40 de ani, lovită în față cu o cărămidă. Incidentul a avut loc în această dimineață, la ora 9.00, în Pesaro, pe Via Montenevoso, o stradă secundară, aproape de Via Milano, mai aglomerată, și de șoseaua principală. Cazul este investigat de poliție.

Femeia, o menajeră, a fost găsită întinsă și însângerată. Lângă corpul femeii se afla o cărămidă. Anchetatorii cred că agresorul ar putea fi o cunoștință de-a ei. Bărbatul este pe fugă.

Femeia în vârstă de 40 de ani se află în stare gravă la spitalul din Torrette di Ancona, unde a fost transportată cu o ambulanță: medicii au constatat un traumatism cranian și un hematom pe frunte. Operațiunile de salvare au fost încetinite din cauza unui accident suferit de elicopterul 118 care venise să recupereze victima: o elice a lovit un indicator rutier, împiedicând aeronava să decoleze.

sursa: Corriere.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
O româncă, cea mai bine plătită pe OnlyFans în Italia

O româncă este cea mai bine plătită pe OnlyFans în Italia: „170.000 de euro într-o lună”

Artist român din Italia condamnat la închisoare pentru că și-a sechestrat și și-a maltratat soția pentru moștenire. Valentin Furtună, violonist

Artist român din Italia, condamnat la 8 ani de închisoare: „Și-a sechestrat soția pentru moștenire”