in

Artist român din Italia, condamnat la 8 ani de închisoare: „Și-a sechestrat soția pentru moștenire”

Artist român din Italia condamnat la închisoare pentru că și-a sechestrat și și-a maltratat soția pentru moștenire. Valentin Furtună, violonist

Artist român din Italia condamnat la închisoare pentru că și-a sechestrat și și-a maltratat soția pentru moștenire. Valentin Furtună, violonist, a fost condamnat definitiv la 8 ani. Avocatul artistului anun'[ recurs la CEDO.
>>> O româncă este cea mai bine plătită pe OnlyFans în Italia: „170.000 de euro într-o lună”

Artist român din Italia condamnat la închisoare

Valentin Furtuna, 67 de ani, fost concertmaistru (prima vioară) la Teatrul Liric, a fost închis la penitenciarul Uta. Sentința spune că din 2013 și-a sechestrat soția, Franca Porcu, cu 20 de ani mai mare, dându-i medicamente psihotrope și reușind să facă semnarea unui testament în care el este unicul moștenitor. Avocatul muzicianului a declarat: „Cred în nevinovăția lui, voi face recurs la Curtea Europeană a Drepturilor Omului”, scrie Castedduonline

>>> Mai multe detalii: Cagliari, violonistul Valentin Furtună, acuzat că şi-a îndopat soţia cu somnifere pentru a-i lua averea

Opt ani de închisoare pentru vătămări agravate, rele tratamente și sechestru. Valentin Furtuna, în varsta de 67 de ani, a fost condamnat definitiv. Ultima posibilitate, cea a recursului la Casație, a fost respinsă, iar sentința a devenit definitivă.

Faptele: Furtuna, casatorit cu Franca Porcu, care a murit la 80 de ani, dupa inceperea anchetei, si-a segregat sotia si a indesat-o cu psihotrope, impiedicand-o sa iasa din casa si sa se intalneasca cu prietenii. Apoi, conform acuzațiilor care i-au determinat pe judecătorii de trei niveluri diferite să confirme vinovăția lui Furtuna, acesta a pus-o pe femeie să semneze un testament în care era singurul moștenitor.
>>> Un cuplu de români a jefuit bijuterii din centrul Romei, pradă de 110 mii de euro

Rudele femeii au fost cei care l-au târât pe violonistul în fața procurorului Emanuele Secci, titularul dosarului. În primă instanță pedeapsa de nouă ani, în apel, redusă la opt pentru că la acuzația de extorcare agravată s-a renunțat. În cadrul diferitelor runde de judecată a apărut și figura Marinei Pilloni, amanta violonistului: pentru aceasta s-a cerut o pedeapsă de cinci ani, ulterior a fost achitată de toate diferitele acuzații.

Faptele s-au petrecut începând cu anul 2013, în același an Franca Porcu ar fi fost dispusă să ceară despărțirea de Furtuna din cauza că el și-a adus amanta în casă. Bărbatul de 67 de ani trebuie să plătească și 3.000 de euro plus cheltuieli către părțile civile. Avocatul lui Valentin Furtuna este Pierluigi Pau: „Cred în nevinovăția clientului meu”, declară avocatul. „De aceea voi face apel la Curtea Europeană a Drepturilor Omului”.
>>> Brescia, o româncă și-a înjunghiat iubitul pentru că a crezut că o înșală. A fost oprită cu greu de carabinieri

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
menajera lovita

Pesaro, agresiune brutală, în plină stradă: menajeră lovită cu o cărămidă în față, dusă în stare gravă la spital

studente italiene bat joc femeie tren

Trei studente italiene își bat joc de o femeie în tren, videoclipul cu ele pe TikTok atrage milioane de reacții