in

Piacenza, a cheltuit 100.000 de euro pentru a o cuceri pe o româncă, acum îi cere banii înapoi

O româncă în vârstă de 28 de ani, dansatoare în cluburi, este judecată şi a apărut la primul termen în fața instanței din Piacenza fiind acuzată că a luat aproape 100.000 de euro de la un italian din Piacenza, care s-a îndrăgostit de ea după ce a întâlnit-o în barul în care lucra.

El a dat-o în judecată cerând returnarea banilor, dar şi o compensaţie pentru suferinţele sale ulterioare. Tânărul a adus în faţa instanţei un raport medical care atestă că ar avea o fragilitate emoțională.

Românca a răspuns foarte calmă la toate întrebările judecătorului și procurorului, subliniind că nu i-a cerut niciodată ajutor financiar tânărului italian, scrie presa italiană. Acuzațiile din dosar vorbesc despre promisiunile unei vieți împreună, a unei case din România unde cei doi urmau să se stabilească și, de asemenea, a banilor acordați pentru cumpărarea unei maşini.

Românca a povestit că în anul 2010 l-a cunoscut pe tânăr, care s-a arătat imediat interesat de o relație cu ea. Mai mult, italianul a început din 2012 să îi transfere sume mari de bani. O sută de mii de euro pentru dragostea dansatorului de lap-dance, se apără: nu e circumvenție, ci doar un prieten. ”Dar nu i-am cerut ajutor”, a răspuns ea acuzațiilor.

În 2013 românca s-a căsătorit și a încercat să rupă orice relație cu italianul. Cu toate astea, el i-a transferat în continuare sume de bani. Au mai ieșit împreună, la plimbare, dar doar în calitate de amici și fără a exista relații de natură sexuală. În sprijinul româncei a venit și un coleg de muncă, acesta declarând că nu s-a lăsat niciodată impresia că între cei doi ar fi existat mai mult decât o simplă amiciție.

Următoarea audiere a fost amânată.

Padova, îndrăgostit de mama prietenului său, trimis în judecată pentru hărțuire

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O româncă în Serie A la Verona: ”Sper să înscriu cât mai multe goluri şi să devin golgheter”

Napoli, româncă de 19 ani, înjunghiată și abandonată în fața spitalului Cardarelli, starea ei este gravă