in

Pilot italian de motociclism viteză, 24 de ani, găsit mort în casă, la Trento

Filippo Mometto pilot de motociclism mort

Filippo Mometto, 24 de ani, pilot de motociclism din Treviso, a fost găsit mort în casa sa din Trento. Cauzele morții sunt încă de clarificat, scrie upday.com. Încercările de salvare au fost în zadar. Acum două săptămâni a ajuns pe podium la Mugello în Cupa Aprilia RS 660.
>>> Cutremur în Italia, șocul a înspăimântat populația, sute de oameni pe străzi

Filippo Mometto, 24 de ani, pilot de motociclism din Treviso, a fost găsit mort

„Mometto a concurat în Campionatul Italiei de Viteză (campionul național de motocicletă maxim italian, n.red. ), în Trofeul Național și în Cupa Aprilia RS 660 , trofeu în care atinsese podiumul la cursele de la începutul lunii septembrie de la Mugello. În iulie anul trecut, tânărul pilot a absolvit facultatea de inginerie informatică”, se arată într-o notă a campionatului italian de viteză. „Întreaga Federația Italiană de Motociclism, începând cu președintele Giovanni Copioli , se adună în jurul familiei lui Mometto în acest moment dificil”, conchide declarația.
>>> Erika moare la vârsta de 43 de ani, ucisă de o boală neașteptată în timp ce se afla acasă

Filippo Mometto era originar din Oderzo. Tânărul sportiv talentat a fost apreciat pentru obiectivele pe care le-a atins ca pilot, nu numai în orașul natal din provincia Treviso, ci și în tot districtul motociclist Veneto. Recent, tânărul de douăzeci și patru de ani se mutase în Trentino pentru a urma o universitate și a absolvit inginerie informatică, împăcând studiile cu angajamentele pe care le avea pe pistă. Consternare la Oderzo, unde duminică s-a dat vestea morții subite a tânărului, tocmai când se desfășura Festivalul Sportului.

Persoană însorită

Mometto era un om vesel, cu o mare pasiune pentru două roți, cunoscut în sat, atât pentru pasiunea pentru sport și succesele obținute în lumea motoarelor, cât și pentru activitatea tatălui său Antonio în sectorul anvelopelor. Sunt multe mesaje de condoleanțe online: «Promoția Sportiv Asd Essebi își extinde afecțiunea familiei lui Filippo Mometto care a încetat din viață, o veste tragică care zguduie întreaga lume a sportului pe două roți», scrie Corriere del Trentino.
>>> Alexandru Furis, român de 30 de ani „generos, iubit și respectat de toți”, a murit într-un accident de motocicletă la Martellago

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Cutremur în Toscana

Cutremur în Italia, șocul a înspăimântat populația, sute de oameni pe străzi

Muncești imediat ca magazioner!