Menu
in

Ministrul Sănătății din Italia, întâmpinat cu proteste la Florența și la Spezia: „Bufon, Asasin” – VIDEO

* Știri Italia * Proteste contra lui Roberto Speranza * Ministrul Sănătății din Italia a fost întâmpinat cu mari proteste la Florența în 13 iunie. „Asasinule”, i-au strigat oamenii. De altfel, în ultima vreme, oriunde se duce în Italia, Speranza este întâmpinat de mulțimi furioase.

Proteste contra lui Roberto Speranza la Florența

În dimineața de 13 iunie, la Florența, a avut loc evenimentul final din cadrul „Stati generali della Salute”. Cu această ocazie, ministrul Sănătății Roberto Speranza a sosit în oraș.

Conferința a avut loc în cinematograful La Compagnia, la care au participat și președintele Regiunii Eugenio Giani, consilierul pentru sănătate Simone Bezzini și Serena Spinelli, consilierul pentru politici sociale.

Când ministrul a sosit, zeci de demonstranți au fost scoși din teatru și au organizat un protest în Piazza San Marco. L-au fluierat pe ministru și -au strigat „Bufon, asasin”, scrie alanews.it.

https://www.gazetaromaneasca.com/wp-content/uploads/2022/06/speranza-firenze-proteste.mp4

Proteste contra lui Speranza în la Spezia

Ministrul Sănătății Roberto Speranza a fost recent în localitatea La Spezia, într-o acțiune electorală, în sprijinul candidatului de centru-stânga Piera Sommovigo.

După cum scrie ligurianotizie.it , ministrul a fost puternic contestat cu steaguri, pancarte și multe altele.

La fața locului s-a adunat un grup mare de oameni. Multe fluierături și jigniri la adresa ministrului printre care „Ucigaș”, „Vândut”, și „Rușine! Rușine!”.

Italia, de azi a patra doză pentru bătrâni și fragili. Speranza: „Din toamnă, pentru toată populația”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version