in

Ria Money Transfer: fiecare cent al tău contează

Pentru un român din străinătate, agenția de transfer de bani este un punct de referință. Sprijinirea celor pe care îi iubim acasă a fost întotdeauna o necesitate pentru majoritatea dintre noi, pentru majoritatea românilor care locuiesc în Italia.
Și agenția Ria Money Transfer este mereu acolo, pregătită să vă sprijine: în câteva minute, banii sunt locul în care contează cel mai mult pentru dvs. și pentru cei dragi.
De astăzi, datorită noului parteneriat cu Poșta Română, trimiterea de bani pentru a susține familia de origine este și mai rapidă și mai sigură. Beneficiarii pot retrage fondurile într-unul din oficiile poștale prezente pe întreg teritoriul României.


Să fiți acolo pentru cei pe care îi iubiți, datorită Ria, este ușor și confortabil. Puteți trimite bani de la unul dintre punctele de vânzare marca Ria sau de la un agent autorizat, către familie și prieteni. Beneficiarii vor primi fondurile rapid și în siguranță.
De asemenea, Ria oferă servicii excepționale pentru clienți, gata să sprijine clienții și agenții în orice moment.
Pentru a primi bani în România, Ria oferă diferite soluții: retragere la ghișeu, depozit bancar și livrare la domiciliu. Principalii corespondenți Ria din România includ Posta Română, BCR (Smith andSmith), CEC Bank.
Ria Money Transfer, o filială a Euronet World Wide, Inc. (NASDAQ: EEFT), este lider global în sectorul transferurilor de bani, fiind prezentă în 160 de țări din întreaga lume, cu peste 490.000 de locații.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

varianta Mu rezistenta la vaccin si anticorpi

Varianta Mu este „foarte rezistentă la vaccin și la anticorpii celor vindecați” – studiu

usr plus aur impotriva lui Florin Citu

USR PLUS și AUR împotriva lui Florin Cîțu: „Și-a bătut joc de diaspora”