in

Varianta Mu este „foarte rezistentă la vaccin și la anticorpii celor vindecați” – studiu

Varianta Mu, noua variantă care a apărut după Delta, este „foarte rezistentă la vaccin și la anticorpii celor vindecați de Covid”. Alarma a fost declanșată de un studiu din Japonia, care urmează să fie publicat, după validarea de către comunitatea științifică.

La 30 august 2021, Organizația Mondială a Sănătății a clasificat varianta Mu (denumită B.1.621) drept o nouă variantă de interes.

Polițist din Padova, mort de Covid. „Sunt mai puternic decât virusul”, nu accepta vaccinul

După ce a lovit Columbia, sa răspândit progresiv în toată America de Sud, a ajuns în Statele Unite și acum a aterizat și în Europa.

Biroul Federal de Sănătate Publică din Elveția a raportat vinerea trecută prezența a 34 de cazuri ale variantei Mu în țară.

Au existat și rapoarte în Franța, deși în număr mic.

În studiul publicat de BioRxiv se susține că varianta Mu este „foarte rezistentă la anticorpii de la indivizi care au suferit de COVID-19 și vaccinați cu BNT162b2 (vaccinul Pfizer-BionTech)”.

„Comparația directă a diferitelor proteine ​​SARS-CoV-2 spike a relevat – se spune în rezumatul studiului din Japonia – că varianta Mu este mai rezistentă la neutralizarea mediată de anticorpi decât toate celelalte variante recunoscute în prezent.

Aceasta include varianta Beta (B.1.351), care a fost considerată până în prezent ca fiind cea mai rezistentă variantă la anticorpii persoanelor convalescente și vaccinate. ”, scrie Il Messaggero.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]
mesaje sinucidere roman italia

Român de 20 de ani, și-a înscenat sinuciderea pentru a scăpa de iubita italiană

Ria Money Transfer: fiecare cent al tău contează